عضو كميسيون انرژي:

محدوديت سهميه سوخت در برخي استان‌ها نيازمند بازنگري است

۱۴۰۵/۰۸/۱۱ - ۰۰:۵۴:۰۱
کد خبر: ۴۰۹۴۳۹

يك عضو كميسيون انرژي مجلس شوراي اسلامي، با انتقاد از مشكلات ايجادشده در سهميه آرد روستاييان و همچنين محدوديت‌هاي جديد توزيع بنزين در برخي استان‌هاي كشور، خواستار بازنگري دولت در اين تصميمات شد.

يك عضو كميسيون انرژي مجلس شوراي اسلامي، با انتقاد از مشكلات ايجادشده در سهميه آرد روستاييان و همچنين محدوديت‌هاي جديد توزيع بنزين در برخي استان‌هاي كشور، خواستار بازنگري دولت در اين تصميمات شد.

به گزارش ايسنا احمد مرادي، نماينده مردم بندرعباس در مجلس شوراي اسلامي، در تذكري شفاهي در جريان جلسه علني مجازي (يكشنبه ۱۰ آبان) مجلس خطاب به نيكزاد، نايب‌رييس مجلس شوراي اسلامي، با اشاره به مشكلات سهميه آرد روستاييان گفت: مشكلات آرد روستاييان در سراسر كشور متأسفانه نارضايتي شديدي ايجاد كرده است؛ به‌گونه‌اي كه اگر يك روستايي به هر دليلي در يكي از نقاط شهري خريدي انجام بدهد و چهار قرص نان تهيه كند، سهميه آرد او قطع  مي‌شود.

وي با بيان اينكه چنين تصميمي با عدالت سازگار نيست، اظهار كرد: اين اقدام بي‌انصافي در حق روستاييان عزيزي است كه جز خداوند متعال پناهگاهي ندارند و مجلس بايد به اين موضوع توجه جدي داشته باشد. اين عضو كميسيون انرژي مجلس در ادامه با اشاره به مشكلات ناشي از تصميمات اتخاذشده درباره سهميه سوخت و بنزين در برخي استان‌هاي كشور تصريح كرد: موضوع ديگري كه لازم مي‌دانم به آن اشاره كنم، مشكلاتي است كه در پي تصميمات دولت و وزارت نفت درباره سوخت و بنزين در سراسر كشور و به‌ويژه ۱۰ استاني كه اجراي اين طرح از آنها آغاز شده، ايجاد شده است. مرادي با اشاره به شرايط استان هرمزگان و فاصله زياد آن تا مركز كشور تصريح كرد: در استاني مانند هرمزگان كه حدود ۱۵۰۰ كيلومتر با مركز كشور فاصله دارد، اگر شهروندي به هر دليلي بخواهد با خودروي شخصي به مركز كشور سفر كند و به بيمارستان مراجعه داشته باشد، با سهميه فعلي بنزين امكان انجام چنين سفري را نخواهد داشت. وي در ادامه گفت: در طول مسير شخصا مشاهده كردم كه برخي از شهروندان براي تهيه حتي ۱۰ ليتر بنزين به خواهش و التماس متوسل مي‌شدند تا بتوانند مسير خود را ادامه بدهند. اين نماينده مجلس با درخواست از دولت براي تجديدنظر در اين تصميمات خاطرنشان كرد: از دولت مي‌خواهيم اين موضوع را مدنظر قرار بدهد و حتما در اين زمينه بازنگري كند؛ چراكه اين محدوديت‌ها فشار مضاعفي بر مردم وارد مي‌كند و نبايد بيش از اين در شرايط فعلي بر مشكلات و فشارهاي مردم افزوده شود. 

بیمه ملت