در معاملات روز شنبه ۱۷ آذرماه، بازارهای فرابورس شاهد داد و ستد بیش از ۱۱.۵ میلیارد برگه دارایی مالی بودند که ارزش این مبادلات بالغ بر ۶۲ هزارمیلیارد تومان بود و در ۲۹۴ هزار نوبت معاملاتی به ثبت رسید.
بازارهای فرابورس در روزی که گذشت شاهد جا به جایی بیش از ۱۲.۹ میلیارد برگه انواع دارایی مالی بودند.
در معاملات روز جاری اکثر قریب به اتفاق نمادهای فرابورسی مثبت بودند. در این میان نمادهای سرچشمه، افرا، معین، خدیزل، پخش، کی بی سی و فولای در صدر جدول بیشترین افزایش قیمتها قرار گرفتند.
آمار معاملات بورس کالای ایران در هشتمین ماه از سال ۱۴۰۳ نشان میدهد که در این ماه ۱۳ میلیون و ۱۹ هزار و ۹۵۸ تن انواع کالا به ارزش ۱۶۴ هزار و ۶۷ میلیارد تومان در بازار فیزیکی دادوستد شد.
طی معاملات روز چهارشنبه ۳۰ آبانماه، بیش از ۷ میلیارد برگه انواع دارایی مالی به ارزشی بالغ بر ۴۲ هزار میلیارد تومان در ۱۹۷ هزار نوبت معاملاتی خریدوفروش شد.
بورس کالای ایران با نماد کالا در آخرین گزارش خود رکورد درآمدی را شکسته است به طوریکه شرکت موفق به فروش ۱۵۴.۲۵ میلیارد تومان در مهر ماه ۱۴۰۳ شد که نسبت به مشابه سال قبل ۶۵.۲۷ درصد افزایش داشته است؛ لذا فروش کل شرکت در سال ۱۴۰۳ به رقم ۸۱۱.۸۴ میلیارد رسید که نسبت به مشابه سال قبل ۴۳.۲۲ درصد افزایش یافته است. کالا با p/e ۷.۵ و شناوری حدود ۹۵ درصد و ارزش بازار حدود ۱۳ همتی در بازار بورس تهران داد و ستد میشود.
گفته میشود که بورس وارد شرایط اورژانسی و اضطراری شده است. این را میشود از اظهارات اخیر مدیر نظارت بر بورسهای سازمان بورس و اوراق بهادار مشاهده کرد. او در تازهترین اظهارنظر گفت: درست است که بازار سرمایه ما وارد فضای اورژانسی شده است، اما باید این بیمار را به شکلهای مختلف احیا کنیم.
بازار سهام در حالی هفته چهارم مردادماه را پشت سر گذاشت که با افت هفتگی شاخصها و خروج سنگین پول حقیقی روبرو بود. آیا بورس تهران میتواند در آخرین روزهای مردادماه 1403، خود را بازیابی کند؟
شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز با کاهش ۵ هزار واحدی به یک میلیون و ۹۹۸ هزار واحد رسید.
بازار سهام این روزها را در منگنه دامنه نوسان یک درصدی سپری میکند و با افت جدی حجم و ارزش معاملات خرد روبروست. به نظر میرسد این روند طی روزهای آینده و تا زمانی که دامنه با همین محدودیت اعمال شود، ادامه یابد.