امروز (دوشنبه ۸ مردادماه) شاخص کل بورس تهران در پااین معاملات بازار سرمایه، بیش از ۲۹ هزار واحد کاهش یافت.
نماگرهای تالار شیشهای در روزهای پایانی هفته معاملاتی گذشته، رقابت بازدهی را به طلا و دلار واگذار کردند. این در حالی است که نماگرهای بازار سرمایه با وجود اخبار مثبتی که در فضای بازار سرمایه حاکم است، واکنش مثبت خاصی از خود نشان ندادند. آیا در هفته معاملاتی پیش رو، شاخصهای تالار شیشهای عقبماندگی فعلی را جبران خواهند کرد؟
خبر مهمی به بازار سرمایه مخابره شد و آن هم لغو مصوبه هیئت دولت مبنی بر تعیین نرخ گاز هفت هزار و 400 تومانی بود. حال سوال مهمی که در ذهن بورسیها شکل گرفته، این است که آیا با این خبر نقطه عطف بازار شکل گرفته است؟
نگاهی به معاملات امروز بازار سهام نشان میدهد، قیمت سهمها بزرگ و کوچک تغییر به خصوصی نداشتند و این موضوع روی شاخصهای بورسی نیز تاثیر گذاشت. چرا که هر دو نماگر اصلی، در پایان بورس امروز درجا زدند.
پایان بورس امروز در حالی رقم خورد که با وجود بیرمقی بازار سهام، فروشندگان خودنمایی میکردند؛ بهنحوی که ارزش صفوف فروش سهام در پایان بورس امروز به 730 میلیارد تومان رسید و حدود دو برابر ارزش صفوف خرید بود.
شاخص کل بورس در سالگرد ریزش تاریخی 17 اردیبهشتماه، گرفتار نحسی شد و فرو ریخت. حجم و ارزش معاملات بازار سهام همچنان از فرسایشی بودن سنتیمنت معاملات تالار شیشهای حکایت دارد. جدال خریداران و فروشندگان در جریان معاملات روز دوشنبه خبری از بازگشتن ورق معاملات نمیدهد. از این رو در راستای پیش بینی بورس سه شنبه، کارشناسان معتقدند نمیتوان انتظار رشد ارزش معاملات را داشت.
مجید عشقی برای دومین دوره در مقام ریاست سازمان بورس و اوراق بهادار ابقاء شد.
ترس بازار از تنشهای احتمالی، باعث شد تا بیش از هزار میلیارد تومان پول از سوی حقیقیها از سهام و حق تقدمها خارج شود. با این حال، دلایلی برای سهامداران وجود دارد که میتواند ورق معاملات را برگرداند!
شاخص کل بورس در اولین روز هفته ۱۹ هزار و ۹۱۱ واحد افت کرد و به رقم دو میلیون و ۲۳۰ هزار واحد رسید.
بازار سهام به رسم همیشگی، شروع خوبی در سال 1403 داشت اما افزایش تنشها در روزهای اخیر باعث شد تا ریتم بازار تغییر کند. شرایط بازار سهام در هفته آتی چگونه ارزیابی میشود؟