رييس هيات عامل سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران:

تسهيلات ۱,۲ ميليارد توماني براي نوسازي تاكسي‌هاي برقي تهران

۱۴۰۵/۰۷/۲۸ - ۰۱:۰۶:۱۷
کد خبر: ۴۰۷۷۸۱

رييس هيات عامل سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران (ايدرو) از پرداخت تسهيلات كم‌بهره يك ميليارد و ۲۰۰ ميليون توماني براي جايگزيني تاكسي‌هاي فرسوده با تاكسي‌هاي برقي در تهران خبر داد و اعلام كرد براي نوسازي اتوبوس‌هاي فرسوده نيز تسهيلات ۱۵ ميليارد توماني و براي جايگزيني موتورسيكلت‌هاي فرسوده فعالان سكوهاي اينترنتي، تسهيلاتي تا سقف ۵۰۰ ميليون تومان در نظر گرفته شده است.

رييس هيات عامل سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران (ايدرو) از پرداخت تسهيلات كم‌بهره يك ميليارد و ۲۰۰ ميليون توماني براي جايگزيني تاكسي‌هاي فرسوده با تاكسي‌هاي برقي در تهران خبر داد و اعلام كرد براي نوسازي اتوبوس‌هاي فرسوده نيز تسهيلات ۱۵ ميليارد توماني و براي جايگزيني موتورسيكلت‌هاي فرسوده فعالان سكوهاي اينترنتي، تسهيلاتي تا سقف ۵۰۰ ميليون تومان در نظر گرفته شده است. به گزارش ايسنا، فرشاد مقيمي با اشاره به برنامه‌هاي نوسازي ناوگان حمل‌ونقل كشور اظهار كرد: در بخش تاكسي‌ها، براي جايگزيني خودروهاي فرسوده با تاكسي‌هاي برقي تهران، تسهيلات كم‌بهره يك ميليارد و ۲۰۰ ميليون توماني پرداخت مي‌شود. همچنين براي جايگزيني تاكسي‌هاي فرسوده با خودروهاي دوگانه‌سوز، تسهيلاتي تا سقف يك ميليارد تومان پيش‌بيني شده است و خودروسازان نيز مكلف به اجراي اين جايگزيني هستند.

وي با اشاره به برنامه نوسازي ناوگان اتوبوسراني افزود: براي جايگزيني اتوبوس‌هاي فرسوده، تسهيلات ۱۵ ميليارد توماني در نظر گرفته شده است تا زمينه نوسازي ناوگان حمل‌ونقل عمومي فراهم شود.رييس هيات عامل ايدرو همچنين درباره طرح نوسازي موتورسيكلت‌هاي فرسوده فعالان سكوهاي اينترنتي گفت: اين طرح با همكاري اسنپ به‌صورت آزمايشي در اصفهان آغاز شده است و بر اساس آن، راكبان مي‌توانند موتورسيكلت فرسوده خود را تحويل داده و بدون پرداخت اوليه، موتورسيكلت جديد دريافت كنند و هزينه آن را  به‌صورت  اقساطي بپردازند.

به گفته مقيمي، تاكنون ۳۵۰ نفر براي استفاده از اين طرح معرفي شده‌اند و در روزهاي اخير نيز ۱۸۰ نفر ديگر به متقاضيان اضافه شده‌اند. براي جايگزيني موتورسيكلت‌هاي فرسوده، علاوه بر ارزش گواهي اسقاط و لاشه وسيله نقليه، تسهيلات كم‌بهره تا سقف ۵۰۰ ميليون تومان پيش‌بيني شده است.وي با تأكيد بر اهميت اسقاط خودروهاي فرسوده اظهار كرد: بر اساس اهداف برنامه هفتم توسعه، اسقاط سالانه ۵۰۰ هزار دستگاه خودرو هدف‌گذاري شده است كه تحقق آن مي‌تواند سالانه حدود يك ميليارد و ۵۰۰ ميليون ليتر صرفه‌جويي در مصرف سوخت به همراه داشته باشد.مقيمي افزود: در سال ۱۴۰۳ حدود ۳۵۰ هزار دستگاه خودرو اسقاط شد و با اصلاح آيين‌نامه‌هاي مربوطه، ظرفيت اسقاط خودرو در كشور افزايش يافته است. رييس هيات عامل ايدرو در پايان خاطرنشان كرد: طرح نوسازي موتورسيكلت‌هاي فرسوده در مرحله نخست در اصفهان اجرا شده و گسترش آن به ساير كلان‌شهرهاي داراي آلودگي هوا نيز در دستور كار قرار دارد.

بیمه ملت