بورس؛ ابهام ناشي از تنشها در برابر گزارشات خوب
اعظم هنردوست، مديرعامل سرمايهگذاري هامون صبا، در خصوص فراز و نشيب شاخصهاي بورسي گفت: در شرايط فعلي، عواملي مانند كاهش تنشها، مديريت سياست خارجي و ثبات در متغيرهاي اقتصادي ميتواند به بازگشت آرامش و تعادل شاخص كمك كند.
مدار اقتصادي| اعظم هنردوست، مديرعامل سرمايهگذاري هامون صبا، در خصوص فراز و نشيب شاخصهاي بورسي گفت: در شرايط فعلي، عواملي مانند كاهش تنشها، مديريت سياست خارجي و ثبات در متغيرهاي اقتصادي ميتواند به بازگشت آرامش و تعادل شاخص كمك كند. البته انتشار گزارشهاي مطلوب شركتها و بهبود متغيرهاي بنيادي نيز ميتواند بخشي از نگراني سرمايهگذاران را كاهش دهد.
او در پاسخ به اين سوال كه آيا ميتوان تا پايان سال بازدهي منطقي از بازار سرمايه انتظار داشت؟ تصريح كرد: بازبيني رفتار بازار از نيمه دوم سال گذشته نشان ميدهد كه ميل به رشد در بازار سرمايه وجود دارد و گزارشات خوب برخي صنايع و شركتها، سطح تورم و توجه دولت موجب تقويت اين ميل شده و تنها ريسك موجود ابهام ناشي از تنشهاست. اما آنچه موجب شگفتي شد، واكنش سهامداران پس از بازگشايي همراه با ورود نقدينگي و تداوم رونق بازار بود كه نشان ميدهد فعلا ارزندگي بازار و بهويژه برخي صنايع، بر شرايط ناشي از ريسكهاي منطقهاي غلبه دارد.مديرعامل سرمايهگذاري هامون صبا با تاكيد بر اينكه اگر پرتفوي سرمايهگذار از سهام بنيادي، سودآور و داراي ارزش ذاتي مناسب تشكيل شده باشد، معمولا در افق ميانمدت امكان بازدهي وجود دارد، خاطرنشان كرد: البته تجربه بازار سرمايه نشان داده كه حتي در صورت نبود تنشها، دورههاي اصلاح، بخشي از چرخه طبيعي بازار است.