ساعت کاری این ادارات تغییر کرد/ اعلام جزییات

۱۴۰۴/۰۵/۱۱ - ۱۳:۴۰:۴۴
کد خبر: ۳۵۱۶۸۴
ساعت کاری این ادارات تغییر کرد/ اعلام جزییات

جدیدترین اخبار تغییر ساعت کاری ادارات شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ را در این گزارش بخوانید.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، با تداوم موج گرما، افزایش بی‌سابقه مصرف برق و کاهش منابع آبی در بسیاری از استان‌های کشور، دولت تصمیم گرفته است برای جلوگیری از بروز بحران سراسری در تأمین انرژی، ساعات کاری ادارات را کاهش دهد و در مواردی، روزهای اداری را به‌طور کامل تعطیل کند.

این اقدام که در قالب مصوبات کمیته مدیریت بحران انرژی، ستاد پیشگیری از قطعی برق، و هماهنگی با استانداری‌ها انجام می‌شود، با هدف کاهش بار مصرف شبکه برق و مدیریت ناترازی انرژی اجرایی شده و تاکنون در چندین استان کشور به اجرا درآمده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کرمانشاه اعلام کرد: از روز شنبه ۱۱ مرداد تا چهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۴، ساعت کاری ادارات دولتی در استان کرمانشاه از ساعت ۶ صبح تا ۱۱ صبح خواهد بود.

جلیل بالایی با اشاره به مصوبه کمیته مدیریت بهینه انرژی و تأیید آن توسط استاندار، تأکید کرد که این تصمیم با هدف صرفه‌جویی در مصرف برق و پیشگیری از قطعی گسترده اتخاذ شده است.

او افزود: دستگاه‌های امدادی، درمانی، انتظامی و خدمات اضطراری از این محدودیت مستثنا هستند. برای کاهش بار مصرف برق، ادارات باید از ساعت ۱۰ صبح سیستم‌های سرمایشی را خاموش کنند.

بر اساس اعلام رسمی معاون استاندار، با اجرای این برنامه در هر ساعت، ۵۰ مگاوات برق صرفه‌جویی خواهد شد.

در حال حاضر، کرمانشاه نخستین استان است که به‌صورت رسمی برنامه‌ی کاهش ساعات کاری تا پایان هفته را اعلام کرده است.