كدام خوراكي‌ها بيشترين و كمترين افزايش قيمت را داشتند؟

۱۴۰۴/۰۵/۰۸ - ۰۱:۵۹:۴۷
کد خبر: ۳۵۱۲۳۱

براساس اعلام مركز آمار ايران، در تيرماه امسال نان و غلات با ۱۶.۶ درصد، روغن‌ها و چربي‌ها با ۷.۳ درصد و گوشت قرمز و گوشت ماكيان با ۵.۸ درصد بيشترين افزايش قيمت را داشتند و در مقابل سه گروه قند، شكر و شيريني‌ها با ۴.۵- درصد، ميوه و خشكبار با ۲.۸- درصد و آموزش با ۱.۶ درصد، كمترين افزايش قيمت را در كالاهاي اساسي داشته‌اند.

براساس اعلام مركز آمار ايران، در تيرماه امسال نان و غلات با ۱۶.۶ درصد، روغن‌ها و چربي‌ها با ۷.۳ درصد و گوشت قرمز و گوشت ماكيان با ۵.۸ درصد بيشترين افزايش قيمت را داشتند و در مقابل سه گروه قند، شكر و شيريني‌ها با ۴.۵- درصد، ميوه و خشكبار با ۲.۸- درصد و آموزش با ۱.۶ درصد، كمترين افزايش قيمت را در كالاهاي اساسي داشته‌اند. مركز آمار ايران شاخص قيمت كالاها و خدمات مصرفي خانوارهاي كشور بر حسب بخش‌هاي اصلي و برخي گروه‌ها و طبقات كالايي تيرماه امسال را اعلام كرده كه براساس آن نرخ تورم خوراكي‌ها و آشاميدني‌ها به صورت كلي به ۵.۱ درصد رسيده است.بر اساس داده‌هاي منتشر شده، نان و غلات بيشترين افزايش قيمت را داشته اند؛ به‌طوري كه تورم ماهانه آنها به ۱۶.۶ درصد رسيده است. همچنين روغن‌ها و چربي‌ها (۷.۳ درصد)، گوشت قرمز و گوشت ماكيان (۵.۸ درصد)، نوشيدني‌هاي غيرالكلي (۵.۷ درصد) و گوشت قرمز، سفيد و فرآورده‌هاي آنها (۵.۵ درصد) افزايش قيمت داشته است.  پس از آن دخانيات (۶.۳ درصد) و آب، برق و سوخت (۴.۹ درصد) در تيرماه افزايش قيمت داشته‌اند.  در مقابل، بررسي داده‌ها نشان مي‌دهد كمترين افزايش قيمت مربوط به سه گروه قند، شكر و شيريني‌ها (۴.۵- درصد)، ميوه و خشكبار (۲.۸- درصد) و آموزش (۱.۶ درصد) است.