معاون وزير نيرو اعلام كرد

واردات برق از تركيه و آذربايجان براي تامين نياز پتروشيمي‌ها

۱۴۰۵/۰۷/۰۶ - ۰۰:۲۴:۰۸
کد خبر: ۴۰۴۸۹۶

معاون برق و انرژي وزارت نيرو از برنامه‌ريزي براي واردات برق از تركيه و آذربايجان در فصل زمستان خبر داد و گفت: در صورت موفقيت شركت‌هاي پتروشيمي در خريد برق از تركيه، ميزان واردات برق كشور مي‌تواند به حدود ۱۰۰۰ مگاوات برسد و بخشي از نياز برق صنايع پتروشيمي تامين شود.

معاون برق و انرژي وزارت نيرو از برنامه‌ريزي براي واردات برق از تركيه و آذربايجان در فصل زمستان خبر داد و گفت: در صورت موفقيت شركت‌هاي پتروشيمي در خريد برق از تركيه، ميزان واردات برق كشور مي‌تواند به حدود ۱۰۰۰ مگاوات برسد و بخشي از نياز برق صنايع پتروشيمي تامين شود.

مصطفي رجبي مشهدي، معاون برق و انرژي وزارت نيرو در گفت‌وگو با ايسنا، با اشاره به برنامه‌ريزي براي تامين برق در تابستان امسال اظهار كرد: هدف ما براي تابستان امسال، افزايش واردات برق بود، چراكه باتوجه به ناترازي موجود، تأمين برق داخل در اولويت كشور قرار داشت. در حال حاضر حدود ۵۰۰ مگاوات برق از كشورهاي تركمنستان و ارمنستان وارد مي‌كنيم و حدود ۱۵۰ تا ۱۶۰ مگاوات نيز به كشورهاي افغانستان و پاكستان صادر مي‌كنيم.

معاون برق و انرژي وزارت نيرو درباره برنامه‌ريزي براي فصل زمستان نيز گفت: براي فصل زمستان برنامه‌ريزي داريم كه واردات برق را از طريق كشورهاي تركيه و آذربايجان در دستور كار قرار دهيم. هماهنگي‌هاي لازم با شركت‌هاي پتروشيمي انجام شده تا اين شركت‌ها برق وارداتي را خريداري كنند و ان‌شاءالله با مصوبه‌اي كه از هيات‌وزيران خواهيم گرفت، بدون دريافت هزينه ترانزيت، اين برق را از مبادي ورودي كشور به محل مصرف صنايع برسانيم. با اين اقدام، مي‌توانيم بخشي از كسري سوخت نيروگاه‌هاي حرارتي را از اين طريق جبران كنيم.

معاون برق و انرژي وزارت نيرو درباره ميزان واردات برق در زمستان نيز اظهار كرد: در صورتي كه شركت‌هاي پتروشيمي موفق به خريد برق از تركيه شوند، ميزان واردات ما به حدود ۱۰۰۰ مگاوات خواهد رسيد و قطعا با اين ميزان واردات، نياز شركت‌هاي صنايع پتروشيمي تامين خواهد شد.

بیمه ملت