امدادرساني به مصدومان توسط ۱۰۰ هزار امدادگر
رييس جمعيت هلال احمر جمهوري اسلامي با اشاره به اينكه بيش از ۲۰۵ منطقه ما در ۲۴ استان كشور، توسط دشمن متجاوز هدف موشك يا بمباران قرار گرفته است، گفت: بيش از ۱۰۰ هزار نفر از نيروهاي امدادگر جمعيت (متخصص عمليات امداد و نجات) با آمادگي كامل از لحظات اوليه آغاز تهاجم دشمن، در استانهاي مختلف كشور حاضر شده و با روحيهاي جهادي مشغول خدمت رساني و ارايه خدمات امداد و نجات هستند.
رييس جمعيت هلال احمر جمهوري اسلامي با اشاره به اينكه بيش از ۲۰۵ منطقه ما در ۲۴ استان كشور، توسط دشمن متجاوز هدف موشك يا بمباران قرار گرفته است، گفت: بيش از ۱۰۰ هزار نفر از نيروهاي امدادگر جمعيت (متخصص عمليات امداد و نجات) با آمادگي كامل از لحظات اوليه آغاز تهاجم دشمن، در استانهاي مختلف كشور حاضر شده و با روحيهاي جهادي مشغول خدمت رساني و ارايه خدمات امداد و نجات هستند.
پيرحسين كوليوند با تشريح روند فعاليتها و خدمات امدادي نيروهاي هلال احمر در سطح كشور، اظهار كرد: تلخترين حادثه در ۲۴ ساعت گذشته، حمله وحشيانه دشمن به دبستاني در شهرستان ميناب بود كه تاكنون بيش از ۱۰۸ نفر از دانشآموزان معصوم و بيگناه در اين حمله جان باخته و به شهادت رسيدند.
وي افزود: در شهر لامرد استان فارس هم يك مجموعه ورزشي مورد حمله و اصابت بمب و موشك دشمن قرار گرفت كه در اين حادثه نيز ۱۷ نفر به شهادت رسيدند و تعدادي هم مجروح شدند، ضمن اينكه در چند شهر ديگر هم شاهد حمله به مناطق مسكوني بوديم كه در اين حملات تعدادي از افراد غير نظامي به شهادت رسيده يا مجروح شدند.
كوليوند با اشاره به آمادگي بالاي جمعيت هلال احمر پيش از تهاجم تروريستي دشمن، نيروهاي امدادگر جمعيت به عنوان نخستين گروهها خود را به مناطق آسيب ديده رساندند و با روحيه جهادي، عمليات امداد و نجات شامل جستوجو براي رها كردن افراد از زير آوار و تفحص پيكر شهدا و همچنين امدادرساني به مصدومان و انتقال به مراكز درماني را انجام دادند.
رييس جمعيت هلال احمر تصريح كرد: ارسال نامه و مستندات به روساي نهادهاي امدادي جهاني و همتايان خودم در جمعيتهاي ملي و صليب سرخ با هدف اعلام جنايات دشمن صهيونيستي و نقض آشكار حقوق بشر دوستانه از ديگر اقدامات انجام شده در ۲۴ ساعت گذشته است كه علاوه بر اينها، مدارك اين جنايات براي كشورهاي عضو گروه بريكس هم ارسال شده است.
كوليوند، نامهنگاري در خصوص حمله وحشيانه دشمن به مدارس و افراد غيرنظامي با رييس صليب سرخ جهاني، كميته و فدراسيون صليب سرخ و همچنين دادستان ديوان كيفري بينالملل هم انجام شده كه در نتيجه آن كشورهاي گروه بريكس و حافظ صلح اقدام به انتشار يك بيانيه محكم و مثبت از و محكوميت قاطع حمله ناجوانمردانه صهيونيستها و امريكا عليه ايران كردند.
به گفته وي، تامين داروهاي موردنياز بيماران خاص از ديگر برنامههاي جمعيت هلال احمر در عمليات امداد و نجات است و به گونهاي عمل شده كه جاي نگراني براي مردم وجود نداشته باشد.
رييس جمعيت هلال احمر تصريح كرد: داروخانههاي هلال احمر هم به صورت ۲۴ ساعته فعال و در حال خدمت رساني به مردم هستند ضمن اينكه مراكز توانبخشي جمعيت هلال احمر نيز مشغول فعاليت و خدمترساني مستمر به مراجعهكنندگان هستند.
كوليوند افزود: هلال احمر در مجموع داراي حدود ۴ ميليون نيروي داوطلب جوان است كه به صورت جهادي و با ايثار پاي كار حاضر شده و بدون وقفه با روحيهاي عالي به مردم خدمت رساني ميكنند.
