تجربی‌ها پرونده نوبت اول کنکور را بستند

۱۴۰۴/۰۲/۱۲ - ۱۲:۳۰:۰۱
کد خبر: ۳۴۱۶۷۴

داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی، امروز در آخرین روز برگزاری نوبت نخست کنکور ۱۴۰۴ به رقابت پرداختند.

تجربی‌ها پرونده نوبت نخست کنکور را بستند

به گزارش تسنیم، روز دوم کنکور سراسری سال 1404 با رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی صبح امروز جمعه 12 اردیبهشت آغاز شد.

روز گذشته داوطلبان گروه‌های آزمایشی ریاضی، انسانی، هنر و زبان‌های خارجه به رقابت پرداختند.

آزمون اختصاصی پذیرش دانشجومعلم نیز در نوبت نخست کنکور برگزار شد و در نوبت دوم کنکور یعنی تیر ماه، پذیرش دانشجومعلم وجود ندارد.

در نوبت نخست کنکور، 957 هزار و 798 متقاضی ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد 63 درصد زن و 37 درصد مرد هستند؛ ضمن اینکه تعداد 470 هزار و 527 نفر متقاضی شرکت در آزمون اختصاصی دانشجومعلم شده‌اند که 66 درصد آنها زن و 34 درصد مرد هستند.

گروه آزمایشی علوم تجربی با 422 هزار و 119 متقاضی دارای بیشترین شرکت‌کننده در نوبت اول آزمون سراسری است که در این گروه 67 درصد زن و 33 درصد مرد هستند.

گروه آزمایشی علوم ریاضی تنها گروه در کنکور 1404 است که تعداد داوطلبان مرد آن بیشتر از زنان است به‌گونه‌ای که 37 درصد داوطلبان خانم و 63 درصد آقا هستند.

نتایج اولیه کنکور دهه اول مرداد اعلام می‌شود و داوطلبان نیمه دوم مرداد انتخاب رشته را انجام می‌دهند.