۵,۱میلیون مسافر به مشهد سفر کردند

۱۳۹۷/۰۸/۲۰ - ۰۰:۱۱:۵۳
کد خبر: ۱۳۳۳۷۲
5.1میلیون مسافر به مشهد سفر کردند

خراسان رضوی|

سرپرست معاونت هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی گفت: در ایام پایانی ماه صفر امسال ظرف چند روز اخیر پنج میلیون و ۱۲۰ هزار و ۸۵۵ زائر به مشهد سفر کردند.

سید جواد حسینی دیروز در گفت‌وگو با ایرنا این جمعیت مسافران مشهدالرضا را شامل زائران پیاده با ۹ درصد و سایر زائران با ۱۰ درصد رشد نسبت به پارسال اعلام و بیان کرد: تعداد کاروانهای زائران پیاده رضوی هم از دو هزار و ۳۰۰ کاروان پارسال به چهار هزار و ۸۹۰ کاروان امسال با دربرگیری ۴۳۵ هزار و ۸۹۲ زائر افزایش یافت.او ادامه داد: از مجموع زائران مشرف شده در ایام دهه پایانی ماه صفر امسال به مشهد ۹۱,۶ درصد به صورت سواره و ۸.۴ درصد پیاده به این شهر سفر کردند. همچنین از مجموع زائران سواره ۱۴ درصد توسط حمل و نقل عمومی و جاده‌ای، ۳.۳ درصد با هواپیما، ۵.۷ درصد از طریق راه آهن و حدود ۷۷ درصد نیز با وسیله شخصی به مشهد آمدند.

جانشین ستاد دهه آخر صفر خراسان رضوی همچنین گفت: علاوه بر مردم خراسان رضوی ۱۱ استان کشور در برپایی ایستگاه‌های صلواتی اسکان و پذیرایی از زائران رضوی در سطح این استان سنگ تمام گذاشتند که شایسته تقدیر است.

او افزود: در این چارچوب ۱۶۵ ایستگاه اسکان و پذیرایی میقات الرضا توسط سازمان اوقاف و امور خیریه و

 ۳۱۹ ایستگاه صلواتی در جاده‌های بین راهی به استقبال، زائران دهه آخر صفر همت گماشتند.