اخبار شهرستان‌ها

۱۳۹۵/۰۶/۰۸ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۵۰۲۵۶

اهمیت آشنایی با قابلیت‌های تلفن همراه

اراک مدیر بازاریابی شرکت مخابرات استان مرکزی گفت: 90درصد افراد با قابلیت‌های تلفن همراه خود آشنایی ندارند و فرهنگ‌سازی در این زمینه باید مورد توجه قرار گیرد. علیرضا فرهادی اظهار داشت: متاسفانه مفقودی یا سرقت گوشی تلفن‌های همراه یکی از مسائل و مشکلاتی است که سبب افزایش مراجعات مردم در بخش همراه اول شده است. وی با اشاره به اینکه فرهنگ‌سازی برای استفاده صحیح از تلفن همراه و عدم استفاده از تلفن همراه بدون جعبه و فاکتور در جامعه باید مورد توجه قرار گیرد، افزود: فرهنگ‌سازی در این زمینه باید توسط نهادهای رسمی، امنیتی و نظارتی انجام شود، زیرا سرقت گوشی با سرقت‌های دیگر متفاوت و ممکن است سبب بروز مشکلات و مسائل اخلاقی در جامعه شود. مدیر بازاریابی شرکت مخابرات استان مرکزی تصریح کرد: اگر گوشی مفقود شده یا به سرقت رفته جزو گوشی‌های قاچاق نباشد و دارای فاکتور و جعبه باشد، پیگیری آن بسیار راحت‌تر خواهد بود، در بیشتر مواقع که تلفن همراه مفقود می‌شود، افراد به دفاتر خدماتی یا مخابرات برای سوزاندن خط مراجعه دارند که ما معتقدیم تا حد امکان این اتفاق نباید رخ دهد و باید خط یک‌طرفه شود. فرهادی با اشاره به اینکه در زمان سرقت گوشی‌های تلفن همراه معمولا مخابرات پس از اطلاع مشترک، از طریق شماره سریال 15 رقمی که در گوشی‌ و پکیج آن‌ قرار دارد، به پیگیری و ردیابی گوشی‌ها اقدام می‌کنند، ادامه داد، مشترکانی که این شماره را ندارند با توجه به اینکه داشتن این شماره برای ردیابی گوشی الزامی است، می‌توانند با زدن کلید *#06# از این شماره مطلع شوند.


گازرسانی به ۴ روستای شهرستان سرایان

بیرجند سومین روز از هفته دولت در مراسمی با حضور معاون عمرانی استانداری خراسان جنوبی، مدیرعامل شرکت گاز استان، فرماندار سرایان و تنی چند از مسوولان استانی و شهرستانی، پروژه گازرسانی به چهار روستاى کریمو، مصعبی، نرم و نوده از توابع شهرستان سرایان به بهره‌برداری رسید. به گزارش خبرنگار تعادل در بیرجند، فرشید دشتی مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان جنوبی در این مراسم اظهار داشت: برای گازرسانی به این روستاها، 34 کیلومتر شبکه تغذیه و توزیع، یک ایستگاه تقلیل فشار و 560 علمک گاز با اعتبار ۴۱ میلیارد ریال اجرا شده است. وی همچنین درصد خانوار روستایی گازدار و در دست اجراى شهرستان سرایان را 72درصد اعلام کرد. همچنین در این مراسم با تقدیر از خدمات شرکت گاز استان خراسان جنوبی, گازرسانی به روستاهای محروم در شهرستان سرایان نمونه بارزی از اقدام و عمل در امر خدمت‌رسانی و ایجاد زیرساخت‌ها بیان شد.


پوشش تحصیلی دوره ابتدایی در اردبیل

اردبیل مدیرکل آموزش‌وپرورش استان اردبیل گفت: پوشش تحصیلی دوره ابتدایی در این استان بیش از میانگین کشوری است. احمد ناصری بعدازظهر شنبه در حاشیه جلسه بررسی وضعیت پوشش تحصیلی در اردبیل طی گفت‌وگو با مهر تصریح کرد: نرخ پوشش تحصیلی در دوره ابتدایی 99.9درصد در واقع به ۱۰۰ درصد است. وی با بیان اینکه میانگین کشوری نرخ تحصیل دوره ابتدایی 98.9 درصد است، افزود: با اقدامات متعدد تلاش بر این بوده که در مقطع ابتدایی تمام نوآموزان جذب مدارس شوند. مدیرکل آموزش‌وپرورش استان با تاکید به اینکه این درصد به این معنی است که در ابتدایی بازمانده از تحصیل نداریم، اضافه کرد: در دوره اول متوسطه پوشش تحصیلی 92.73 درصد و در دوره دوم 77.60 درصد است. به گفته ناصری در دوره‌های اول و دوم متوسطه لازم است برای بهبود وضعیت پوشش تحصیلی اقدام کرد. وی میزان سوادآموزی گروه سنی ۱۰ الی ۴۹ سال را نیز ۹۱ درصد برشمرد و گفت: این رقم از میانگین کشوری یک درصد عقب‌تر است. مدیرکل آموزش‌وپرورش استان متذکر شد: در سوادآموزی 6سال به بالا نیز نرخ سوادآموزی ۸۱ درصد است در حالی که میانگین کشوری 84.5 درصد است و باید برای جبران این خلأ متمرکز شویم. وی افزود: هر چند در برخی حوزه‌های سوادآموزی جای کار باقی است اما در سال گذشته ۱۰۶درصد از اهداف سوادآموزی محقق شد.


بهره‌برداری ازمسکن شهری و روستایی

بیرجند مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان جنوبی گفت: به مناسبت هفته دولت، 974 مسکن روستایی و شهری در استان به بهره‌برداری رسید که از این تعداد 574 واحد در روستاها و 400 واحد مسکن مهر در شهرهای کمتر از 25 هزار نفر جمعیت است. علی‌اصغر آسمانی‌مقدم دیروز افزود: برای ساخت واحدهای مسکن روستایی 86 میلیارد و 100 میلیون ریال هزینه شده است. وی ادامه داد: تاکنون 30هزار و 535 واحد مسکن روستایی در این استان ساخته و تحویل متقاضیان شده است. وی اظهار کرد: واحدهای مسکن روستایی با استفاده از تسهیلات بانکی برای هر خانواده 150 میلیون ریال و آورده متقاضی نیز به همین میزان احداث شده است.


بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و صنعتی

اردبیل در ششمین روز از هفته دولت، در آیینی با حضور استاندار اردبیل 69 طرح عمرانی، تولیدی، خدماتی و صنعتی با یک هزار و 113میلیارد و 400میلیون ریال سرمایه‌گذاری در شهرستان مرزی پارس آباد مغان به صورت همزمان به بهره‌برداری رسید. شبکه پایاب سدخداآفرین در بخشی از ناحیه عمرانی دوم با 500میلیارد ریال سرمایه‌گذاری، بهسازی شبکه فرعی آبیاری و زهکشی مغان در ناحیه عمرانی 1و 2 با 340میلیارد ریال اعتبار، نوسازی و بهسازی کشت و صنعت مغان با 140میلیارد ریال اعتبار، توسعه شبکه برق با هزینه‌کرد 15میلیارد ریال، گازرسانی به 17روستا با 21میلیارد و 500میلیون ریال اعتبار و اجرای طرح هادی روستایی در پنج روستا با 16میلیارد و 450میلیون ریال سرمایه‌گذاری و نیز ساختمان امور مالیاتی با 13میلیارد ریال اعتبار از جمله طرح‌های مهمی است که روز یک‌شنبه در پارس‌آباد مغان مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

مشاهده صفحات روزنامه