از منطقه

۱۳۹۵/۰۶/۰۸ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۵۰۲۴۲

عدم اعزام کویتی‌ها به حج عمره به خاطر کمبود بودجه

وزارت کار کویت پس از مواجهه با کسر بودجه دولت اعلام کرد برای صرفه‌جویی در هزینه‌ها اقدام به کاهش ارائه خدمات رفاهی به شهروندان در زمینه اعزام به عمره خواهد کرد.

وزارت کار کویت سالانه با اختصاص بودجه‌هایی هنگفت، از طریق انجمن‌های تعاونی اقدام به اعزام (رایگان یا با هزینه بسیار کم) شهروندان این کشور به سرزمین وحی می‌کرد که این مساله با وجود کسری بودجه قابل توجه دولت کویت ناشی از کاهش بهای نفت در بازارهای جهانی متوقف شده است. کویت براساس برنامه‌های خود و با دستور مستقیم شیخ صباح الاحمد، امیر این کشور، صرفه‌جویی گسترده در هزینه‌های دولتی را آغاز کرده و نهادهای مختلف مکلف به اتخاذ سیاست‌های ریاضتی شده‌اند. انجمن‌های تعاونی یکی از مهم‌ترین و فعال‌ترین ارگان‌های مرتبط با مردم در کویت هستند که به صورت سهامی در هر یک از مناطق کویت تاسیس شده‌اند و فعالیت اصلی آنها مراکز فروش کالاها و خدمات مصرفی هستند. دولت کویت همزمان با کاهش اینگونه خدمات رفاهی-تفریحی که در قالب انجمن‌های تعاونی ارائه می‌شود، ضمن دادن وعده که معیشت شهروندان این کشور لطمه‌یی نبیند، اعلام کرد در ازای افزایش ٤٠ الی ٦٠درصدی قیمت بنزین از ابتدای ماه سپتامبر میلادی پیش رو، مبلغی معادل ماهانه 70دلار به هر خانواده کویتی یارانه پرداخت کند.


تزریق 13میلیارد لیر

به بازار ترکیه

بانک مرکزی ترکیه با انجام مناقصه توافقنامه بازخرید، روز یک شنبه 13میلیارد لیر به بازار کشور تزریق کرد. سررسید اوراق قرضه خریداری شده اول سپتامبر خواهد بود. بهره ساده اوراق خریداری شده 7.5‌درصد و بهره مرکب آن نیز 7.78‌درصد است. برای مناقصه توافقنامه بازخرید انجام گرفته، پیشنهادی به میزان 25‌میلیارد و 498 میلیون و 100هزار لیر ارائه شده بود.


تحویل 27هلیکوپتر امریکایی به نیروی هوایی افغانستان

نیروی هوایی افغانستان 4فروند آخر از 27فروند هلیکوپتر تهاجمی سبک خود را از امریکا دریافت کرد و قرار است این هلیکوپترها در عملیات ارتش این کشور برای مقابله با تروریست‌ها مورد استفاده قرار گیرند.

به گزارش دیپلمات، چهار فروند آخر از 27فروند هلیکوپتر در 25 اوت سال جاری میلادی به فرودگاه بین‌المللی حامد کرزای در کابل ارسال شده است. این 4هلیکوپتر جزیی از هلیکوپترهای MD530 Fs هستند که به راکت‌های کالیبر 50مجهز هستند. این هلیکوپترها قدرت مانور بسیار بالایی دارند و می‌توانند اهداف دشمن را به خوبی هدف قرار دهند. وجود آنها در افغانستان برای خنثی‌سازی عملیات شبه‌نظامیان بسیار ضروری است.

مشاهده صفحات روزنامه