روی موج خبر

۱۳۹۵/۱۲/۱۱ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۶۲۰۶۱

لایحه اهداف و اختیارات جدید وزارت ورزش به مجلس رفت؛ پاد رییس‌جمهوری دیروز طی نامه‌یی خطاب به علی لاریجانی رییس مجلس دهم، لایحه اهداف، وظایف و اختیارات وزارت ورزش و جوانان را جهت تشریفات قانونی تقدیم مجلس کرد.لایحه «اهداف، وظایف و اختیارات وزارت ورزش و جوانان» که دارای 9 ماده و 4تبصره است به پیشنهاد وزارت ورزش و جوانان در جلسه دهم بهمن ماه 1395 هیات وزیران تصویب شده بود.

جایزه اسکار امتیازی برای سینمای ایران است؛ ایسنا علی مطهری نایب‌رییس مجلس شورای اسلامی ضمن تقدیر از اقدام اصغر فرهادی در تحریم مراسم اسکار در اعتراض به فرمان مهاجرتی ترامپ در عین حال گفت که فیلم «فروشنده» چهره خوبی از ایران نشان نمی‌دهد. وی اظهار کرد: از نظر فنی و هنری و دنیای سینما، طبعا این‌گونه جوایز امتیازی برای سینمای ایران به شمار می‌رود. این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس افزود: همان‌طور که قبلا گفتم انتخاب فیلم فروشنده از طرف سینمای ایران برای معرفی به اسکار انتخاب خوبی نبود چون اولا این فیلم سوژه خوبی ندارد و ثانیا چهره خوبی از ایران نشان نمی‌دهد.

قرارداد بستن در حضور زنان سربرهنه؛ فارس نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی در گردهمایی ائمه جمعه استان خراسان رضوی گفت: برخی مقامات کشور در خانه سفیر در حضور زنان بی‌حجاب و آرایش کرده قرارداد می‌نویسند و وقتی ما اعتراض می‌کنیم می‌گویند باید با جهان تعامل کنیم؛ آیا کشورهای جهان فقط سوئد و امریکا هستند و کشورهای مقاومت جزو جهان نیستند.

عربستان به دنبال واسطه‌ قرار دادن عراق برای ارتباط با ایران است؛ ایسنا جاسم محمد بیاتی نماینده‌ ائتلاف دولت قانونی عراق در گفت‌وگو با خبرگزاری المعلومه اظهار داشت: هدف اصلی عربستان از سفرهای زیادش به عراق، صلح با ایران و نزدیک شدن به آن است. وی با طرح این ادعا که «عراق قبل از آن در نزدیکی ایران به ایالات متحده نقش داشت» افزود: کشور عراق طرح حل‌وفصل سیاسی منطقه‌یی را در پیش گرفته است و عربستان جزیی از آن حل وفصل و توافق است تا ثبات کاملی در خاورمیانه ایجاد شود.

تعداد داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس به 32 نفر رسید؛ ایرنا علی پورعلی‌مطلق دبیر ستاد انتخابات کشور از نام‌نویسی 17 نفر دیگر در انتخابات میان دوره‌یی دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه‌های انتخابیه اصفهان، مراغه، اهر و بندر لنگه خبر داد و گفت: ‌مجموع افرادی که نام‌نویسی کرده‌اند به 32 نفر رسید. وی افزود: از هشت نفری که در حوزه‌های چهارگانه نام‌نویسی کرده‌اند 5 نفر مربوط به اصفهان، یک نفر مربوط به حوزه انتخابیه مراغه و عجب شیر، یک نفر مربوط به اهر و هریس و یک نفر دیگر در بندر لنگه بوده است. پورعلی‌مطلق ادامه داد: از 9 نفری هم که در ستاد انتخابات ثبت‌نام کرده‌اند، سه نفر مربوط به حوزه انتخابیه اصفهان، یک نفر حوزه انتخابیه مراغه و عجب شیر، برای حوزه هریس و اهر چهار نفر و یک نفر دیگر مربوط به حوزه انتخابیه بندر لنگه است.

اجازه نمی‌دهیم پزشکان و بیمارستان‌ها بدهی‌شان را از مردم بگیرند؛ فارس علی نوبخت رییس کمیسیون بهداشت مجلس با بیان اینکه کارهای پزشکی را نباید با امور اجرایی و مالی قاطی کنیم، گفت: ما به‌شدت این موضوع را رصد و محکوم می‌کنیم و اجازه نخواهیم داد بدهی بیمارستان‌ها و پزشکان از مردم اخذ شود. وی با اشاره به تذکر خود در صحن علنی مجلس اظهار داشت: در صحن علنی مجلس نماینده‌یی اشاره کرد که در یک شهری گفتند ما کار نمی‌کنیم مگر اینکه از بیمه‌شدگان تامین اجتماعی پول بگیریم و بعد سرویس می‌دهیم که من مجبور شدم موضع گرفتم و قویا برخورد کردم. نوبخت افزود: در شهری می‌خواهند از مردم تامین اجتماعی و بیمه‌شدگان آن پول بگیرند، چون اختلافی بین وزارت بهداشت و وزارت تعاون صورت گرفته و بر سر بسیاری از موارد به‌خصوص در تامین اجتماعی حرکت بدی صورت گرفت، رییس دانشگاهی به مدیر درمان تامین اجتماعی آن استان نامه نوشت که از امروز ما از بیمه‌شدگان شما پول بگیریم که من این موضوع را به‌شدت محکوم کردم.

آمادگی قزاقستان برای نشست چهارم آستانه؛ایرنا مختار تله اوبردی معاون وزارت امور خارجه قزاقستان اعلام کرد که شرایط برای برگزاری نشست چهارم آستانه آماده است. وی همچنین گفت: هر زمان که برگزار‌کنندگان گفت‌وگوها برنامه نشست فنی سوری-سوری را اعلام کنند، آستانه آماده میزبانی از هیات‌های شرکت‌کننده در مذاکرات و برگزاری آن است. گفتنی است، نشست سوم آستانه 28 بهمن با حضور هیات ایرانی به ریاست حسین جابری‌انصاری معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه ایران، هیات‌های روسیه‌یی و ترکیه‌یی، سازمان ملل، قزاقستان به عنوان میزبان، اردن و همچنین امریکا به عنوان ناظر برگزار شد.

حمایت سندرز از برجام در کنفرانس‌صهیونیستی؛ ایسنا برنی سندرز سناتور دموکرات امریکایی در کنفرانس صهیونیستی «جی استریت» ضمن حمایت از توافق برجام گفت: رهبری امریکایی در واقع نشاندن طرف‌ها پای میز مذاکره است، نه آنکه همه‌چیز را منفجر کنیم. سندرز همچنین در بخشی دیگر از سخنان خود گفت: اشغال فلسطین بر خلاف ارزش‌های امریکایی و اسراییلی است و من خواستار پایان این روند هستیم.

آستانه نقطه عطف بحران سوریه است؛آنا حسین جابری‌انصاری، معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه در دیدار با الکساندر پروخانف، رییس انجمن نخبگان روسیه تحولات جدید در روابط ایران و روسیه را محصول تعامل و همکاری نزدیک دو کشور در منطقه دانست و با اشاره به شکل‌گیری سه جانبه ایران، روسیه و ترکیه در موضوع سوریه، روند آستانه را نقطه عطفی در بحران سوریه برشمرد و تاکید کرد: «چنانچه این روند جدید در حال شکل‌گیری بتواند چالش‌های فراروی خود را مدیریت کند، بحران سوریه در مسیر پایان قرار خواهد گرفت.»

ابقای هیات رییسه موقت فراکسیون مستقلین ولایی به عنوان هیات رییسه دایم؛ایلنا بهروز نعمتی عضو شورای مرکزی فراکسیون مستقلین ولایی با اشاره به برگزاری نشست فراکسیون مستقلین ولایی از ابقای هیات‌رییسه موقت این فراکسیون به عنوان هیات رییسه دایم خبر داد و اعلام کرد: در نشست فراکسیون مستقلین ولایی اعضای هیات رییسه موقت با اکثریت آرا به عنوان هیات رییسه دایم ابقا شدند. او خاطرنشان کرد: بر این اساس، کاظم جلالی به عنوان رییس، غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی نایب‌رییس اول و سیدمهدی فرشادان به عنوان نایب‌رییس دوم فراکسیون مستقلین ولایی انتخاب شدند. نعمتی با اشاره به اضافه شدن یک کارپرداز به اعضای هیات رییسه و ادامه کار هیات رییسه این فراکسیون با سه کارپرداز خاطرنشان کرد: عبدالرضا عزیزی و سمیه محمودی به عنوان دو دبیر و یوناتن بت کلیا، محسن علوی و رسول خضری به عنوان کارپرداز و مهرداد بائوج‌لاهوتی نیز به‌عنوان سخنگوی فراکسیون مستقلین انتخاب شدند.

مشاهده صفحات روزنامه