توسعه شبكه كانالهاي آب تهران به بيش از ۵۵۰ كيلومتر رسيد
مديرعامل شركت خاكريز آب از توسعه شبكه كانالهاي آب پايتخت به بيش از ۵۵۰ كيلومتر خبر داد و گفت: بيش از ۱۰ كيلومتر از كانالهاي موجود نيز مرمت شده و عمليات بهسازي كانال سرخهحصار و كانالسازي در رودخانه كن براي كاهش خطرات ناشي از روانآبها در حال اجراست.
مديرعامل شركت خاكريز آب از توسعه شبكه كانالهاي آب پايتخت به بيش از ۵۵۰ كيلومتر خبر داد و گفت: بيش از ۱۰ كيلومتر از كانالهاي موجود نيز مرمت شده و عمليات بهسازي كانال سرخهحصار و كانالسازي در رودخانه كن براي كاهش خطرات ناشي از روانآبها در حال اجراست. به گزارش ايسنا، حميد نجاري اصل با اشاره به اقدامات انجامشده براي مديريت روانآبهاي پايتخت اظهار كرد: ميزان توسعه كانالهاي آب تهران در ابتداي دوره مديريت شهري حدود ۵۳۰ كيلومتر بود كه اين رقم اكنون به بيش از ۵۵۰ كيلومتر رسيده است. علاوه بر توسعه شبكه، بيش از ۱۰ كيلومتر از كانالهاي موجود نيز مرمت شده است. او افزود: بخشي از كانالهاي تهران قدمت بالايي دارند و به مرمت و نگهداشت نيازمندند. در همين راستا بخشي از اعتبارات شركت خاكريز آب به كانالهاي اصلي و عمليات مرمت اختصاص يافته و اين اقدامات با همكاري مناطق شهرداري انجام ميشود. مديرعامل شركت خاكريز آب با اشاره به پروژههاي در حال اجرا گفت: مرمت كانالهاي ميدان صادقيه، قطعات دوم و سوم كانال سرخهحصار و بخشهايي در منطقه ۱۵ در حال انجام است. نجاري اصل درباره برنامه مرمت كانال سرخهحصار نيز اظهار كرد: اين كانال از منطقه ۱۳ آغاز ميشود و مناطق ۱۵ و ۲۰ را دربرميگيرد. برنامهريزي براي مرمت كامل آن در يك بازه سهساله انجام شده و در اين مدت، علاوه بر بدنه كانال، شستگي كف كانال اصلي نيز برطرف خواهد شد.
او ادامه داد: عمليات در منطقه ۱۵ به پايان رسيده و پروژه وارد منطقه ۲۰ شده است. پس از اتمام اين مرحله نيز مناطق ديگر، بر اساس تفاهمنامههاي منعقدشده، وارد فرآيند مرمت خواهند شد. نجاري اصل همچنين از اجراي پروژه كانالسازي در رودخانه كن خبر داد و گفت: اين پروژه در محدوده حدفاصل اتوبان بروجردي تا خيابان فتح و در مجاورت شنچالهها اجرا ميشود.