تکذیب برخی شایعه سازی‌ها در مورد مرکز حفاظت اطلاعات قوه قضائیه

۱۴۰۴/۰۸/۱۱ - ۱۶:۰۵:۱۱
کد خبر: ۳۶۴۱۵۴
تکذیب برخی شایعه سازی‌ها در مورد مرکز حفاظت اطلاعات قوه قضائیه

در پی انتشار مطالبی از اساس کذب در برخی رسانه‌های معاند پیرامون مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه، مرکز رسانه دستگاه قضا اطلاعیه‌ای صادر کرد.

 در پی انتشار مطالبی از اساس کذب در برخی رسانه‌های معاند پیرامون مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه، مرکز رسانه دستگاه قضا با صدور اطلاعیه‌ای تصریح می‌دارد پس از برخورد قاطع مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه با جریان‌های مدعی نفوذ در دستگاه قضایی و جریان‌های فاسد اداری، و همچنین مبارزه قاطع دستگاه قضایی با مفسدان اقتصادی و پیشگامی این دستگاه در برخورد علمی و عملی با ظواهر مختلف فساد در دوره تحول و تعالی، برخی عوامل که احیانا در موقعیت‌های مختلف با برخورد حفاظتی و ضد فساد مواجه شده‌اند با بهره‌مندی از منابع خبری  فاقد اعتبار شایعاتی پیرامون برخی مدیران مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه مطرح کردند که این شایعات از اساس کذب بوده و صحت ندارد.

به گزارش خبرگزاری دانشجو؛ این بیانیه می‌افزاید: هیچگونه بازداشت و یا کشف فسادی در این مرکز اتفاق نیفتاده است.

مرکز رسانه قوه قضائیه تاکید کرده است است، وفق تأکیدات مؤکد ریاست قوه قضائیه، مبارزه و مقابله قاطعانه، مدبرانه، حرفه‌ای و بدون اغماض با  مُفسد و مَفسده، در صدر اولویت‌های کاری قوه قضائیه و حفاظت و اطلاعات است.