دلیل گران شدن قیمت مرغ اعلام شد

۱۴۰۴/۰۷/۲۳ - ۱۶:۱۵:۳۰
کد خبر: ۳۶۱۷۴۳
دلیل گران شدن قیمت مرغ اعلام شد

معاون تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: کمبود نهاده‌های دامی به‌دلیل تأخیر در تأمین ارز مورد نیاز واردکنندگان، موجب اختلال در روند عادی تأمین نهاده‌ها و در نتیجه افزایش هزینه تولید و قیمت مرغ در بازار شده است.

محمد ابراهیم حسن‌نژاد معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی، درباره اقدامات دولت در زمینه تأمین نهاده‌های دامی و کنترل قیمت مرغ، گفت: وزارت جهاد کشاورزی به‌طور مستمر پیگیر تأمین نهاده‌های دامی است، اما روند واردات این نهاده‌ها در ماه‌های اخیر با مشکل مواجه شده است.

وی افزود: واردکنندگان نهاده‌های دامی علاوه بر اینکه ارز مربوط به امسال را هنوز به‌طور کامل دریافت نکرده‌اند، مطالبات معوقی از سال گذشته نیز دارند که پرداخت نشده است و این موضوع باعث کندی در روند واردات شده است.

حسن‌نژاد با بیان اینکه کمبود نهاده‌ها مستقیماً بر قیمت تمام‌شده مرغ اثر می‌گذارد، تصریح کرد: بخش عمده هزینه تولید مرغ مربوط به تأمین نهاده‌هاست و هرگونه تأخیر یا کمبود در این بخش، به‌طور طبیعی منجر به افزایش قیمت مرغ در بازار می‌شود.

وی تأکید کرد: در حال حاضر قیمت‌ها روندی نسبتاً متعادل دارند، اما برای تثبیت آن باید مشکل تأمین ارز و واردات نهاده‌ها هرچه سریع‌تر برطرف شود تا تولیدکنندگان با کمبود مواد اولیه مواجه نشوند