بازگشت ۴ همت دیگر از بیتالمال در پرونده چای دبش

در ادامه رسیدگی به پرونده «چای دبش»، اکبر رحیمی دارآباد، متهم ردیف اول این پرونده، که پیشتر به حبس، رد مال و جزای نقدی محکوم شده بود، به دلیل تلاش برای فرار از پرداخت حقوق بیتالمال، اموال خود را به نام دیگران منتقل کرده بود.
به گزارش شرق،
یکی از این اموال یک ویلای مجلل ۸ هزار متری با امکانات ویژه از جمله زمین گلف بوده که رحیمی دارآباد آن را به نام یکی از کارمندان خود ثبت کرده بود. با دستور قضایی، کارمند مربوطه احضار شد و ادعا کرد که ویلا در ازای بدهی به او منتقل شده است؛ اما تحقیقات قضایی صحت این ادعا را رد کرد و مشخص شد انتقال ویلا اقدامی برای فرار از قانون بوده است.
بر اساس کارشناسی اولیه، ارزش این ویلا ۴ هزار میلیارد تومان برآورد شده است. با حکم قاضی، این ملک به نفع دولت ضبط شد و مراحل قانونی انتقال آن به بیتالمال در حال انجام است.
