چين به تحقيقات ضد انحصار عليه گوگل پايان مي‌دهد

۱۴۰۴/۰۶/۲۹ - ۰۲:۵۸:۵۵
کد خبر: ۳۵۸۰۴۳

چين در حال پايان دادن به تحقيقات ضدانحصار خود در مورد گوگل است كه بر حضور فراگير اندرويد در دنياي تلفن همراه و تاثير آن بر توليدكنندگان تلفن چيني مانند اوپو و شيائومي كه از اين نرم‌افزار استفاده مي‌كنند، متمركز بود

چين در حال پايان دادن به تحقيقات ضدانحصار خود در مورد گوگل است كه بر حضور فراگير اندرويد در دنياي تلفن همراه و تاثير آن بر توليدكنندگان تلفن چيني مانند اوپو و شيائومي كه از اين نرم‌افزار استفاده مي‌كنند، متمركز بود. به گزارش ايسنا، فايننشال تايمز به نقل از دو منبع آگاه نوشت: اداره تنظيم بازار چين تصميم گرفته است تحقيقات رقابتي خود عليه گوگل را متوقف كند.

فايننشال تايمز گزارش داد گوگل رسما از تصميم براي متوقف كردن تحقيقات مطلع نشده است. اين اقدام در بحبوحه مذاكرات فشرده ميان دولت‌هاي امريكا و چين در مورد تيك‌تاك، انويديا، تعرفه‌ها و روابط تجاري گسترده‌تر ميان دو اقتصاد بزرگ جهان صورت مي‌گيرد.

موتور جست‌وجوي گوگل به همراه بسياري از محصولات اصلي ديگر آن مانند جيميل، يوتيوب و گوگل مپس همچنان در چين مسدود است. با اين حال، اين غول فناوري هنوز از طريق خدمات ابري و فروش تبليغات به شركت‌هاي چيني كه مخاطبان خارج از چين را هدف قرار مي‌دهند، درآمد قابل توجهي در اين كشور كسب مي‌كند. اين روزنامه نوشت: تصميم پكن براي كاهش فشار بر گوگل يك حركت تاكتيكي است، زيرا چين به‌طور فزاينده‌اي نظارت بر انويديا را به عنوان ابزاري براي مذاكره در طول مذاكرات تجاري با امريكا اعمال مي‌كند. بر اساس گزارش انگجت، مقامات امريكايي و چيني به تازگي مذاكرات تجاري سه روزه خود را در مادريد به پايان رساندند و قرار است دونالد ترامپ، رييس‌جمهور امريكا و شي جين پينگ، رييس‌جمهور چين، روز جمعه صحبت كنند. انتظار مي‌رود دو طرف در مورد چارچوبي فرضي براي توافق تيك‌تاك كه كنترل تجارت اين شركت در امريكا را به شركت‌هاي امريكايي واگذار مي‌كند، صحبت كنند.