برنامه‌های دستگاه‌های اجرایی برای تحقق اقتصاد مقاومتی

۱۳۹۵/۰۱/۳۱ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۴۱۷۸۹

معاون اول رییس‌جمهور طی ابلاغیه‌هایی جداگانه به دستگاه‌های اجرایی، تصویب‌نامه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی ناظر به پروژه‌های اولویت‌دار برنامه‌های ملی اقتصاد مقاومتی که در آن وظایف و تکالیف هر یک از دستگاه‌ها، برای اجرای این پروژه‌ها به وضوح مشخص شده است را ابلاغ کرد.

در ابلاغیه دکتر اسحاق جهانگیری، معاون اول رییس‌جمهور درخصوص پروژه‌های مصوب کارگروه‌های برنامه ملی اقتصاد مقاومتی برای وزارتخانه‌های نیرو، راه و شهرسازی، نفت، امور اقتصادی و دارایی، جهاد کشاورزی، ارتباطات و فناوری اطلاعات، فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور، معاونت حقوقی رییس‌جمهور، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، معاونت اجرایی رییس‌جمهور، معاونت علمی و فناوری رییس‌جمهور، دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری- صنعتی و ویژه اقتصادی و سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران ارسال شده است، پروژه‌های اولویت‌دار برنامه‌های ملی اقتصاد مقاومتی مرتبط با هر دستگاه اجرایی احصاء دستگاه مربوطه موظف به اجرای این پروژه‌ها به عنوان اولویت‌های اجرایی در سال 95 شده است.

در این ابلاغیه‌ها بر نکات و موارد ضروری که لازم است در اجرای پروژه‌های مذکور از سوی دستگاه‌های اجرایی مدنظر قرار گیرد، در 5 بند به شرح زیر تاکید شده است:

1- پروژه‌های مصوب برای اجرا در سال 95 باید توسط «دستگاه مجری» با اولویت و در چارچوب «نظام یکپارچه پیشبرد و پایش اقتصاد مقاومتی» اجرا و تکمیل شوند. کلیه مسوولیت‌ها از زمان ابلاغ تا اتمام پروژه بر عهده «دستگاه مجری» خواهد بود.

2- «دستگاه مجری» با قید فوریت حداکثر ظرف مدت دو روز برای تسریع در اجرای هر یک از آنها نسبت به صدور حکم برای معاون یا معاونان ذی‌ربط خود به عنوان مجری اقدام و به دبیرخانه ستاد معرفی کند.

3- مجری منصوب از سوی وزیر یا بالاترین مقام «دستگاه مجری» موظف است ظرف مدت یک هفته پس از ابلاغ این مصوبه برای هر یک از پروژه‌ها در چارچوب منشور پروژه مندرج در «نظام یکپارچه پیشبرد و پایش اقتصاد مقاومتی»، «برنامه عملیاتی» تهیه و پس از تایید رییس دستگاه اجرایی به دبیرخانه ستاد ارائه کند.

4- تامین منابع مالی لازم برای اجرای هر یک از پروژه‌های مصوب بر عهده «دستگاه مجری» است و مجری باید در چارچوب اعتبارات، وظایف و اختیارات دستگاه مجری، کلیه اقدامات لازم را برای تامین مالی پروژه به نحوی به‌عمل آورد که پروژه طبق زمانبندی مصوب اجرا شود.

5- «دستگاه مجری» موظف است هر دو هفته یک‌بار به صورت مستمر، گزارش اقدامات به‌عمل آمده برای اجرای هر یک از پروژه‌ها و عملکرد را در چارچوب «نظام یکپارچه پیشبرد و پایش اقتصاد مقاومتی» و شاخص‌های مصوب ستاد به دبیرخانه ستاد گزارش کند.

گفتنی است، فهرست پروژه‌های اولویت‌دار هر یک از دستگاه‌های اجرایی مذکور به شرح فهرست ذیل است:

مشاهده صفحات روزنامه

ارسال نظر