روی خط خبر

۱۳۹۶/۰۲/۲۳ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۶۵۷۶۴

بازار در انتظار 3 خودرو جدید

مهر| رییس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) گفت: تا پایان امسال ۳ خودرو جدید در صنایع خودروسازی کشور تولید و روانه بازار می‌شود. منصور معظمی با بیان اینکه مردم ایران به تدریج از نتایج سرمایه‌گذاری‌های انجام شده در صنعت خودرو کشور بهره‌مند می‌شوند، اظهار کرد: برزیل یکی از کشورهایی است که فرصت‌های فراوانی در صنعت خودرو و قطعه‌سازی دارد و به همین خاطر، میزبان شرکت‌های برزیلی برای مشارکت و سرمایه‌گذاری در صنعت قطعه‌سازی در ایران و در سطح منطقه هستیم. وی گفت: ایدرو به دنبال بنگاهداری و در اختیار داشتن 100درصد سهام نیست، سیاست ایدرو توسعه صنعتی کشور از طریق مشارکت با بخش خصوصی داخلی و خارجی است. معظمی افزود: تاکنون ۶ قرارداد با شرکت‌های خارجی در صنعت خودرو منعقد شده که پژو ۲۰۰۸ نخستین محصول مشترک ایران و فرانسه هفته گذشته رونمایی و وارد بازار شد. وی گفت: با توجه به تصمیماتی که در صنعت خودرو گرفته شده، خیلی به آینده خوشبین هستم و امیدوارم مردم از محصولات جدید به ویژه از کیفیت و قیمت آنها راضی باشند. سفیر برزیل در ایران هم با بیان اینکه نقش ما تسهیل روابط بین شرکت‌ها و بنگاه‌های برزیل و ایران است، گفت: علاقه بسیار زیادی بین بخش خصوصی و دولتی دوکشور برای توسعه همکاری‌ها وجود دارد و با توجه به ارتباطات خیلی خوبی از سال گذشته شکل گرفته و امیدوارم علاوه بر روابط تجاری، فعالیت‌های مربوط به سرمایه‌گذاری هم میان دو کشور گسترش یابد. «رودریگوسانتوس» افزود: ما نه تنها باید همکاری‌ها را با ایران افزایش دهیم؛ بلکه این همکاری‌ها را تقویت و برای دوره زمانی طولانی تعریف کنیم و ایدرو می‌تواند به بخش خصوصی برزیل کمک کند.


مضرات تکثرگرایی

در واحدهای صنعتی

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با بیان اینکه تکثرگرایی در واحدهای صنعتی موجب هدررفت منابع شده است، گفت: ضعف در بسته‌بندی از موانع صادرات است. به گزارش پایگاه خبری اتاق ایران، غلامحسین شافعی در نشست بررسی مشکلات صنایع سلولوزی اظهارکرد: کاغذ و نوشتار از سنگ نوشته‌های اولیه تا نوشته‌های الکترونیک کنونی، در سیر تحول فرهنگی و تاریخ تمدن بشر نقش اساسی داشته‌اند در حالی که ما به این جنبه از صنایع سلولزی کمتر توجه کرده‌ایم. رییس پارلمان بخش خصوصی با اشاره به تجمیع واحدهای کوچک‌تر برای متمرکز کردن ظرفیت واحدهای تولیدی گفت: این موضوع خیلی دردناک است و فقط مختص حوزه صنایع سلولزی هم نیست، تکثرگرایی در کشور، ما را دچار مصایب بزرگی کرده است. از سوی دیگر روین نباتی، مدیرکل دفتر صنایع سلولزی و شیمیایی وزارت صنعت، معدن و تجارت در مورد وضعیت فعلی صنایع سلولزی گفت: بیش از 6هزار واحد در زمینه صنایع سلولزی مجوز فعالیت صنعتی در کشور وجود دارند و اشتغال بیش از ۲۰هزار نفر با بیش از ۵ درصد ارزش افزوده کل صنعت هم به صنایع سلولزی اختصاص دارد. به‌طور کلی عملکرد کلی این صنعت خوب بوده و در بسیاری زمینه‌ها رشد تولید داشته‌ایم.


ترس سیستم بانکداری

امریکا از رابطه با ایران

فارس| نایب‌رییس اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه اگرچه در سال‌های اخیر محیط مناسبی برای کسب و کار فراهم شده است، گفت: این محیط با آنچه در سند 1404 پیش‌بینی شده فاصله معناداری وجود دارد. حسین سلاح‌ورزی در مورد وضعیت سرمایه‌گذاری خارجی بعد از گذشت حدود یک و نیم سال از برجام و فضای کسب و کار کنونی گفت: برگشتن به فضای کسب و کار قبل از تحریم‌ها مقداری زمانبر و طولانی است اما با اجرای برجام بخشی از مشکلات ما در رابطه با تعاملات تجاری و اقتصادی با جامعه بین‌الملل حل شده است. وی با بیان اینکه اگرچه ارتباطات مالی و بانکی تا حدودی با برخی بانک‌ها برقرار شده است، افزود: اما این ارتباطات هنوز با بانک‌های بزرگ بین‌المللی برقرار نشده است. بخشی از این مساله به ملاحظه‌کاری و محافظه‌کاری و ترسی که سیستم بانکداری بین‌الملل از امریکا دارند، برمی‌گردد. سلاح‌ورزی افزود: واقعیت این است که سرمایه‌گذاری برای خارجی‌ها یک موضوع بخشنامه‌یی نیست و برای جذب تمایل آنها به این کار باید بستر کافی وجود داشته باشد.


تنظیم «سند راهبردی هاب ایران» تدوین می‌شود

سازمان توسعه تجارت| مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آمار و پژوهش‌های تجاری با تشریح اهمیت پروژه‌یی تعریف شده گفت: بر اساس تصمیم ریاست کل سازمان توسعه تجارت ایران در خصوص طراحی و اجرای پروژه‌های مرتبط با موضوعات کلیدی و وظایف مبرم سازمان که در کوتاه‌مدت به نتیجه برسد، چهار پروژه اصلی برای این دفتر در نظر گرفته شده است. محمدرضا ایزدیان اظهارکرد: یکی از پروژه‌های مهم «سند راهبردی هاب ایران» است که برای نخستین‌بار در تاریخ کشور تنظیم می‌شود و پیش‌بینی شده تا با اجرای آن اقتصاد ملی از منظر هم‌افزایی‌های ناشی از روابط درون‌بخشی آثار القایی سرمایه‌گذاری‌ها و سرریز‌ فناوری‌ها، در میان‌مدت تحولات جدی را شاهد باشد به نحوی که اشتغال و رفاه از سطح فعلی بالاتر رود. ایزدیان افزود: از دیگر موضوعات مورد توجه در پروژه‌ها، برنامه‌ریزی راهبردی و عملیاتی در سطح استان‌ها و شهرستان‌هاست که پیشینه این موضوع به تدوین برنامه‌های راهبردی تجارت خارجی در استان‌ها باز می‌گردد.


بخشودگی جرایم سرمایه‌گذاران بدهکار

تعادل | مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی در بازدید از شهرک صنعتی بهبهان (استان خوزستان) از عدم افزایش قیمت زمین در ۸۰درصد شهرک‌ها و نواحی صنعتی خبر داد و گفت: در ۲۰ درصد دیگر شهرک‌های صنعتی که افزایش قیمت وجود داشته مطابق با نرخ تورم بوده و اکنون فضای سرمایه‌گذاری مثبت است. به گزارش سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، علی یزدانی با اشاره به بخشودگی جرایم دیرکرد سرمایه‌گذاران بدهکار به شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور اظهار کرد: حمایت از تولید و تولیدکنندگان داخلی صرفا منحصر به زمان خاص و دستورالعمل ابلاغ شده‌ نبوده است. سال گذشته قریب به ۴۰۰۰میلیارد ریال از جرایم دیرکرد بدهکاران در زیرمجموعه سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران مشمول بخشودگی قرار گرفت. به گفته او به ۲۴ هزار بنگاه، 17هزار میلیارد تومان تسهیلات تعلق گرفت و در حال مذاکره با بانک صنعت و معدن برای تاسیس بانکی مختص بنگاه‌های کوچک و متوسط با شرایط ویژه و رویکرد توسعه‌یی هستیم.

مشاهده صفحات روزنامه