20 هزار پوند برای شاعر انگلیسی

۱۳۹۵/۱۰/۲۹ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۵۹۲۴۱


«جیکوب پُلی» موفق شد، جایزه شعر«تی‌. اس. الیوت» ۲۰۱۶ را از آن خود کند. به گزارش ایسنا، گاردین نوشت: جایزه ۲۰هزار پوندی«تی‌. اس. الیوت» که گران‌ترین جایزه شعر انگلستان به حساب می‌آید به «جیکوب پُلی» اعطا شد.

«Jackself» نام کتاب برنده جایزه«پُلی» است که از سوی رییس هیات داوران جایزه «الیوت» به عنوان «کتابی بسیار تاثیرگذار و به طور باور نکردنی خلاقانه» توصیف شد، این اثر داستان‌های دوران کودکی«جک» را در منطقه روستایی کامبریا روایت می‌کند.

«پُلی» گران‌ترین جایزه شعر انگلستان را طی مراسمی که دوشنبه شب در گالری «والاس» لندن برگزار شد، دریافت کرد. این کتاب از میان ۱۰نامزد نهایی قدر که یکی از آنها «واهنی کاپیلدیو» برنده جایزه شعر «فوروارد» ۲۰۱۵ و دیگری «آلیس آزولد» برنده پیشین جایزه «الیوت» بود، برگزیده شد.

«جیکوب پلی» متولد سال ۱۹۷۵ است و در سال ۲۰۰۴ به خاطر نخستین مجموعه شعرش به عنوان یکی از ۲۰شاعر برتر نسل جدید بریتانیا انتخاب شد. او همچنین رمانی به نام «حرف‌های شهر» را به نگارش درآورده که جایزه «سامرست موآم» سال ۲۰۱۰ را برایش به ارمغان آورد. «پلی» بیست‌وسومین برنده جایزه «تی‌. اس. الیوت» است که از سال ۱۹۹۳ برای بزرگداشت نام «توماس استرنز الیوت» شاعر، نمایش‌نامه‌نویس و منتقد ادبی برنده‌ نوبل ادبیات نام‌گذاری شده است. او در سال ۱۸۸۸ در ایالت میسوری امریکا به دنیا آمد. «الیوت» در مجموع 7نمایش‌نامه، ۱۷ اثر غیرداستانی و ۱۰کتاب شعر نوشت. او از کسانی چون «هومر»، «دانته»، «شکسپیر» و «جوزف کنراد» الهام گرفت و خود الهام‌بخش نویسندگان دیگری شد.

مشاهده صفحات روزنامه