جلسه کارگروه سلامت استان مازندران برگزار شد

۱۳۹۵/۰۷/۲۷ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۵۳۲۷۸

مازندران علیرضا یونسی، معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران در جلسه کارگروه سلامت استان با بیان اینکه محصولات کشاورزی مازندران سالم است افزود: مشکلات اندکی در تولید مواد غذایی استان وجود دارد که در جوامع پیشرفته نیز وجود دارد. وی با اشاره به طرح درجه‌بندی مدارس استان به لحاظ رتبه‌بندی دانشگاه علوم پزشکی استان یادآور شد: در حوزه کمک‌رسانی به ساماندهی بوفه مدارس از ظرفیت انجمن اولیا و مربیان استفاده شود. یونسی به استقبال مردم از کاهش مصرف نمک و افزایش مصرف سبوس در استان اشاره کرد و گفت: باید تمهیداتی اندیشیده شود تا مردم اطمینان خاطر داشته باشند که تغییر رنگ نان تنها به دلیل استفاده از سبوس است و اطلاعات لازم در این ارتباط در اختیار مردم از طریق رسانه‌ها قرار گیرد. معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران خاطرنشان کرد: در حوزه سورتینگ باید از ظرفیت مسوولان فنی استفاده کرد و سورتینگ‌داران ملزم به داشتن مسوول فنی شوند.

مشاهده صفحات روزنامه