راه‌اندازي بزرگ‌ترين شهردخت تهران در وليعصر

۱۴۰۵/۰۸/۱۶ - ۰۰:۴۸:۰۳
کد خبر: ۴۱۰۰۹۱

شهردار منطقه ۱۱ تهران از آماده‌سازي مجموعه شهردخت در چهارراه حضرت وليعصر (عج) براي افتتاح خبر داد و اعلام كرد: همزمان با اجراي طرح‌هاي تجميع پلاك‌ها، بيش از ۲۰۰ واحد مسكوني در اين منطقه نوسازي خواهد شد.

شهردار منطقه ۱۱ تهران از آماده‌سازي مجموعه شهردخت در چهارراه حضرت وليعصر (عج) براي افتتاح خبر داد و اعلام كرد: همزمان با اجراي طرح‌هاي تجميع پلاك‌ها، بيش از ۲۰۰ واحد مسكوني در اين منطقه نوسازي خواهد شد. به گزارش ايسنا، مهدي قمي با تشريح آخرين وضعيت پروژه‌هاي عمراني و نوسازي منطقه ۱۱، گفت: مجموعه شهردخت در چهارراه حضرت وليعصر (عج) با ۱۲ هزار مترمربع زيربنا، به عنوان بزرگ‌ترين شهردخت تهران احداث شده و قرار است به مركزي براي فعاليت، حمايت و توانمندسازي بانوان پايتخت تبديل شود. اين پروژه تكميل شده و در انتظار افتتاح است. او با اشاره به قرار گرفتن حدود ۶۸ درصد از مساحت منطقه ۱۱ در محدوده بافت فرسوده، از اجراي طرح‌هاي تجميع پلاك‌ها با هدف نوسازي بافت شهري خبر داد و افزود: سال گذشته ۱۸ پلاك در اين منطقه تجميع شد و امسال نيز تجميع يك مجموعه ۲۲ پلاكي و يك مجموعه ۱۱ پلاكي در دستور كار قرار دارد.
قمي همچنين به اقدامات مديريت شهري براي بازسازي ساختمان‌هاي آسيب‌ديده در جنگ اشاره كرد و گفت: در ضلع شمالي و جنوبي كوچه شهيد رجبي در خيابان ۱۲ فروردين، ۱۴ پلاك شامل ۵۱ واحد مسكوني دچار آسيب جدي شده‌اند كه با اجراي طرح تجميع، استفاده از اضافه بنا و تراكم تشويقي، تعداد واحدهاي مسكوني اين محدوده به حدود ۱۰۰ واحد خواهد رسيد. شهردار منطقه ۱۱ تأكيد كرد: با احتساب مجموع طرح‌هاي تجميع و نوسازي، بيش از ۲۰۰ واحد مسكوني در اين منطقه بازسازي و نوسازي مي‌شود. او درباره حذف پل‌هاي عابر پياده نيز توضيح داد: اين اقدام براساس مصوبه سازمان ترافيك در معابري مانند خيابان‌هاي قزوين، كارگر جنوبي، فارابي و وحدت اسلامي در حال اجراست. پيش از جمع‌آوري پل‌ها، با نظارت و تأييد پليس راهور، اقدامات ايمن‌سازي شامل خط‌كشي، نصب تابلو و سرعت‌گير انجام مي‌شود. به گفته وي، اين طرح در مناطق ۲۲گانه تهران اجرا خواهد شد، اما پل‌هاي عابر پياده در بزرگراه‌ها همچنان حفظ مي‌شوند.

بیمه ملت