ساماندهي ۱۴ هزار فضاي پارك حاشيه‌اي در مركز تهران

۱۴۰۵/۰۶/۱۸ - ۰۰:۰۳:۴۶
کد خبر: ۴۰۲۴۳۳

مديرعامل سازمان حمل‌ونقل و ترافيك شهرداري تهران از ساماندهي ۱۴ هزار و ۱۵۰ فضاي پارك حاشيه‌اي در مناطق ۳، ۶ و ۷ خبر داد به گزارش مهر، پوريا عليمرداني، با اشاره به ضرورت مديريت هوشمند فضاهاي پارك در كلان‌شهر تهران گفت: با هدف نظم‌بخشي به فضاي پارك و بهبود چرخه ترافيك شهري، طرح جامع ساماندهي پارك حاشيه‌اي در مناطق ۳، ۶ و ۷ پايتخت كه از مناطق مهم و پهنه‌هاي اصلي كار و فعاليت محسوب مي‌شوند، عملياتي خواهد شد.

مديرعامل سازمان حمل‌ونقل و ترافيك شهرداري تهران از ساماندهي ۱۴ هزار و ۱۵۰ فضاي پارك حاشيه‌اي در مناطق ۳، ۶ و ۷ خبر داد به گزارش مهر، پوريا عليمرداني، با اشاره به ضرورت مديريت هوشمند فضاهاي پارك در كلان‌شهر تهران گفت: با هدف نظم‌بخشي به فضاي پارك و بهبود چرخه ترافيك شهري، طرح جامع ساماندهي پارك حاشيه‌اي در مناطق ۳، ۶ و ۷ پايتخت كه از مناطق مهم و پهنه‌هاي اصلي كار و فعاليت محسوب مي‌شوند، عملياتي خواهد شد. عليمرداني با بيان اينكه اين طرح پيش از اين در مناطق ۱، ۴، ۵ و ۲۲ با موفقيت اجرا شده و بازخوردهاي مثبتي به همراه داشته است، افزود: در فاز جديد، ۱۴ هزار و ۱۵۰ فضاي پارك در معابر اصلي مناطق ۳، ۶ و ۷ تحت پوشش سامانه مديريت پارك حاشيه‌اي قرار مي‌گيرند كه اين اقدام، گامي زيرساختي و مهم در راستاي مديريت بهينه فضاهاي شهري و تسهيل تردد شهروندان است. مديرعامل سازمان حمل‌ونقل و ترافيك شهرداري تهران با اشاره به آمار كل اين طرح در پايتخت تصريح كرد: در حال حاضر ۳۲ هزار فضاي پارك در سطح شهر تحت پوشش سامانه پارك حاشيه‌اي قرار دارند و با اضافه شدن ظرفيت مناطق جديد، اين رقم به حدود ۴۶ هزار فضاي پارك در سراسر تهران افزايش مي‌يابد كه مي‌تواند تأثير بسزايي در كاهش ترافيك مناطق مركزي داشته باشد.
او در تشريح مزاياي اجراي اين طرح براي شهروندان اظهار كرد: پياده‌سازي طرح پارك حاشيه‌اي، فراتر از يك موضوع انضباطي، مزاياي متعددي از جمله برقراري عدالت اجتماعي در دسترسي به فضاهاي پارك، كاهش چشمگير ترددهاي غيرضروري ناشي از جست‌وجوي جاي پارك، كاهش آلودگي هوا و مديريت تقاضاي سفر را به همراه دارد.

بیمه ملت