هند خرید نفت از ایران را تایید کرد

۱۴۰۵/۰۱/۱۵ - ۲۳:۴۰:۰۲
کد خبر: ۳۸۱۷۹۷
هند خرید نفت از ایران را تایید کرد

وزارت نفت هند اعلام کرد: گزارش‌های خبری و پست‌های شبکه‌های اجتماعی مبنی بر اینکه محموله نفت خام ایران به دلیل «مشکل پرداخت» از مسیر وادینار، هند به سمت چین منحرف شده، از نظر واقعیت نادرست است.

به گزارش انتخاب، وزارت نفت هند اعلام کرد: گزارش‌های خبری و پست‌های شبکه‌های اجتماعی مبنی بر اینکه محموله نفت خام ایران به دلیل «مشکل پرداخت» از مسیر وادینار، هند به سمت چین منحرف شده، از نظر واقعیت نادرست است. هند نفت خام را از بیش از ۴۰ کشور وارد می‌کند و شرکت‌ها این اختیار کامل را دارند که بر اساس ملاحظات تجاری، نفت را از منابع و مناطق جغرافیایی مختلف تأمین کنند.

در ادامه این مطلب آمده است: در میان اختلالات عرضه در خاورمیانه، پالایشگاه‌های هندی نیازهای نفت خام خود از جمله از ایران را تأمین کرده‌اند و بر خلاف شایعات منتشر شده، هیچ مانع پرداختی برای واردات نفت خام ایران وجود ندارد.

ادعاها در مورد تغییر مسیر کشتی، نحوه عملکرد تجارت نفت را نادیده می‌گیرد. بارنامه‌ها اغلب بنادر تخلیه‌ نشان‌دار (indicative) را درج می‌کنند و محموله‌های دریایی می‌توانند در میانه سفر بر اساس بهینه‌سازی تجاری و انعطاف عملیاتی، مقصد خود را تغییر دهند.

بار دیگر تأکید می‌شود که نیازهای نفت خام هند برای ماه‌های آینده کاملاً تأمین شده است.

در مورد ال‌پی‌جی (گاز مایع نفتی) نیز برخی ادعاها نادرست است، زیرا کشتی ال‌پی‌جی «سی برد» حامل حدود ۴۴ هزار تن ال‌پی‌جی ایران در تاریخ ۲ آوریل در شهرستان مانگالور، هند پهلو گرفت و در حال تخلیه بار است.