کوبا خطاب به آمریکا: مقابل تجاوز خارجی می‌ایستیم

۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۴:۲۱:۱۵
کد خبر: ۳۸۰۸۲۸
کوبا خطاب به آمریکا: مقابل تجاوز خارجی می‌ایستیم

رئیس‌جمهور کوبا ضمن محکوم کردن تهدیدات واشنگتن علیه هاوانا گفت که آمریکا دنبال تسلیم کردن کوبا و تسلط بر منابع این کشور است.

 رئیس‌جمهور کوبا، میگل دیاز کانل در شبکه ایکس (توئیتر سابق) نوشت: «ایالات متحده تقریبا هر روزه کوبا را به توسل به زور برای سرنگونی نظم قانونی کشور تهدید می‌کند و در این کارش به بهانه‌ای مذبوحانه متوسل می‌شود: محدودیت‌های سخت اقتصاد تضعیف‌شده‌ای که آنها برای بیش از شش دهه به آن حمله و تلاش کرده‌اند آن را منزوی کنند.»

او نوشت: «آنها قصد دارند و اعلام کرده‌اند برنامه‌هایی برای تصرف کشور، منابعش، دارایی‌هایش و حتی همان اقتصادی دارند که تلاش کردند برای تسلیم کردنمان آن را خفه کنند. تنها اینطور می‌توان جنگ اقتصادی شدید توضیح داده شود، این جنگ به عنوان یک مجازات دسته جمعی علیه کل مردم (کوبا) اعمال شده است.»

او نوشت: «آنها قصد دارند و اعلام کرده‌اند برنامه‌هایی برای تصرف کشور، منابعش، دارایی‌هایش و حتی همان اقتصادی دارند که تلاش کردند برای تسلیم کردنمان آن را خفه کنند.

تنها اینطور می‌توان جنگ اقتصادی شدید توضیح داده شود، این جنگ به عنوان یک مجازات دسته جمعی علیه کل مردم (کوبا) اعمال شده است.»

دولت آمریکا پس از ربودن رئیس‌جمهور ونزوئلا نیکلاس مادورو، محاصره خود علیه کوبا را تشدید کرده و با قطع نفت ونزوئلا به این کشور، باعث بحران انسانی و کمبود شدید برق و سوخت در کوبا شده است. کانل و دیگر مقامات کوبایی هرگونه تسلیم شدن در برابر فشارهای آمریکا را رد کرده‌اند.

رئیس‌جمهور کوبا در پیام تازه خود گفت: «در مواجهه با بدترین سناریوی احتمالی، یک موضوع درباره کوبا قطعی است: هر تجاوزگر خارجی با یک مقاومت رسوخ‌ناپذیر بخورد خواهد کرد.»

منبع: فارس