وزیر کشاورزی: تب برفکی دامدارانی که بیمه باشند پرداخت می‌شود

۱۴۰۴/۰۹/۱۵ - ۲۱:۳۰:۱۰
کد خبر: ۳۶۸۷۲۷

وزیر جهاد کشاورزی گفت: دامدارانی که تحت پوشش بیمه هستند، خسارت ناشی از بیماری تب برفکی را دریافت خواهند کرد.

تب برفکی دامدارانی که بیمه باشند پرداخت می‌شود

به گزارش تسنیم، غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی در حاشیه همایش ملی ملخ مهاجر گفت: دامدارانی که تحت پوشش بیمه هستند، خسارت ناشی از بیماری تب برفکی را دریافت خواهند کرد.

وی اظهار داشت: معمولا دامداران دام‌های خود را بیمه می‌کنند و از این طریق خسارت‌ها قابل پیگیری است. پس از شیوع سویه جدید تب برفکی، کارگروه ملی تشکیل شد و مجوزها و منابع لازم برای تأمین تجهیزات واکنش سریع اخذ شد تا در صورت ورود سویه‌های دیگر نیز آمادگی کامل وجود داشته باشد.

نوری گفت:درباره سویه جدید نیز تولید واکسن در داخل کشور آغاز شده است و هم در بخش دولتی و هم در بخش خصوصی در حال انجام است تا واکسن مورد نیاز تأمین شود.