جزئیات تازه درباره حق بیمه این دسته از مشاغل

۱۴۰۴/۰۵/۲۹ - ۱۵:۲۸:۲۳
کد خبر: ۳۵۴۲۳۸
جزئیات تازه درباره حق بیمه این دسته از مشاغل

 امضای تفاهم‌نامه بیمه ۳۰ روزه معلمان مدارس غیردولتی با هدف حمایت از معلمان و بهبود شرایط کاری آن‌ها طی هفته آینده اعلام شد. این اقدام بخشی از برنامه‌های تحول‌آفرین آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت آموزش است.

احمد محمودزاده اعلام کرد که از هفته آینده، تفاهم‌نامه‌ای برای برقراری بیمه ۳۰ روزه معلمان مدارس غیردولتی امضا خواهد شد. وی این اقدام را بخشی از تلاش‌های وزارت آموزش و پرورش برای حمایت از معلمان و بهبود شرایط کاری آنها دانست.

به گزارش اقتصاد ایرانی، محمودزاده با اشاره به برگزاری اجلاس رؤسای آموزش و پرورش سراسر کشور، اظهار داشت: «این اجلاس با هدف افزایش سرمایه اجتماعی، هم‌افزایی با شریکان درون‌سازمانی و برون‌سازمانی، و توانمندسازی مدیران برای اجرای برنامه‌های سال تحصیلی جدید برگزار می‌شود.» وی تأکید کرد که تمرکز اصلی بر معلم و دانش‌آموز در فرآیند یاددهی-یادگیری است.

استفاده از ظرفیت مناطق آزاد برای تقویت زیرساخت‌های آموزشی

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به وجود ۱۱ منطقه آموزش و پرورش در مناطق آزاد، گفت: «از ظرفیت مسئولیت اجتماعی این مناطق برای ارتقای کیفیت آموزش استفاده می‌کنیم.» وی افزود که این رویکرد به بهبود زیرساخت‌ها و فرآیندهای آموزشی کمک خواهد کرد.

تحول آموزشی با محوریت هوش مصنوعی

محمودزاده از ابلاغ قریب‌الوقوع آیین‌نامه مدرسه مجازی خبر داد و اظهار داشت: «آموزش هوش مصنوعی به ۳۰ درصد معلمان آغاز شده و این برنامه در سال تحصیلی جدید برای دانش‌آموزان نیز اجرا خواهد شد.» وی همچنین به تشکیل کارگروه تحول اشاره کرد که تاکنون در ۳۰ درصد مدارس غیردولتی آموزش‌های لازم را ارائه کرده و ۵۰۰ راهبر آموزشی برای نظارت بر هر ۲۰ مدرسه تربیت شده‌اند.

طرح‌ شمیم و آفرینو؛ گامی نو در خلاقیت آموزشی

رئیس سازمان مدارس غیردولتی با تأکید بر رهنمودهای مقام معظم رهبری، از اجرای طرح «آفرینو» خبر داد که امسال با دریافت ۱۷ هزار طرح، رشدی چشمگیر نسبت به ۶ هزار طرح سال گذشته داشته است. همچنین طرح «شمیم» با همکاری معاونت آموزش متوسطه برای تحول در کلاس‌های درس اجرا می‌شود.

نظارت بر آموزشگاه‌های زبان؛ مدیریت و ساماندهی مجوزها

محمودزاده با اشاره به نظارت بر آموزشگاه‌های زبان خارجی، گفت: «محتوای این آموزشگاه‌ها باید با اهداف آموزش و پرورش هم‌راستا باشد.» وی افزود: «همه مؤسسات غیرمجاز پلمب شده و مجوزهای آموزش برای افراد زیر ۲۰ سال ساماندهی شده است تا فعالیت‌ها تحت نظارت دقیق انجام شود.»