باز هم حمله به محیط‌بان در منطقه شکار ممنوع

۱۴۰۴/۰۴/۲۲ - ۱۵:۰۸:۲۹
کد خبر: ۳۴۸۹۶۳
باز هم حمله به محیط‌بان در منطقه شکار ممنوع

ابوالفضل شعبانی، فرمانده یگان حفاظت محیط زیست خراسان رضوی، از تیراندازی شکارچیان غیرمجاز به محیط‌بانان در منطقه شکار ممنوع کلیلاق شهرستان زاوه خبر داد.

شکارچیان غیرمجاز در منطقه شکار ممنوع کلیلاق خراسان رضوی به محیط‌بانان حمله کردند که یکی از محیط‌بانان مجروح شد.

به گزارش ایلنا؛ نیروهای یگان حفاظت در پی گزارش مردمی، به محل اعزام شدند و پس از شناسایی دو شکارچی مسلح، اقدام به عملیات دستگیری کردند. اما متخلفان با سلاح گرم به سمت محیط‌بانان شلیک کردند که در نتیجه آن، یکی از مأموران از ناحیه بازو به‌شدت مجروح شد.

محیط‌بان آسیب‌دیده با انتقال سریع به بیمارستان‌های تربت‌حیدریه و سپس مشهد، تحت درمان قرار گرفت و به گفته پزشکان، وضعیت عمومی وی رضایت‌بخش است.

در محل وقوع حادثه، لاشه یک رأس قوچ وحشی کشف و ضبط شد. شکارچیان شناسایی شده‌اند و طبق دستور مقام قضایی، تحت تعقیب نیروهای انتظامی و امنیتی قرار دارند.

در پی این حادثه، سعید محمودی، مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی، از مجروح عیادت کرد و شینا انصاری، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، نیز در تماس تلفنی خواستار پیگیری فوری وضعیت درمانی وی شد.

فرمانده یگان حفاظت استان با تأکید بر خط قرمز بودن امنیت محیط‌بانان اعلام کرد: با متخلفان مسلح، هیچ‌گونه مماشاتی نخواهیم داشت.