آژیر خطر در تل آویو، وزیر خارجه آمریکا را راهی پناهگاه کرد

۱۴۰۳/۰۸/۰۲ - ۲۲:۴۵:۰۵
کد خبر: ۳۲۳۷۷۱

یک مقام ارشد دولت آمریکا از انتقال بلینکن به پناهگاه در پی به صدا درآمدن آژیر خطر در سراسر تل‌آویو خبر داد.

آژیر خطر در تل آویو، وزیر خارجه آمریکا را راهی پناهگاه کرد

به گزارش ایلنا، یک مقام ارشد دولت آمریکا به ان‌بی‌سی نیوز گفت که  پس از به صدا درآمدن آژیر خطر در سراسر تل‌آویو در پی یک حمله موشکی، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا برای مدت کوتاهی مجبور شد به یک پناهگاه برود .

ظهر امروز رسانه‌ها گزارش دادند که دود، ظاهراً از یک پرتابه رهگیری، در آسمان بالای هتلی که بلینکن در آن اقامت داشت، دیده می‌شد. بلندگوی داخل ساختمان به همه گفت که داخل ساختمان بمانند. 

یکی از مقامات دولت آمریکا گفت که این موشک توسط حزب الله مستقر شلیک شده است. 

هشدار در سطح شهر تقریباً ۱۰ دقیقه پس از شروع آژیرها اعلام شد.

بلینکن در یازدهمین دیدار خود از منطقه از زمان آغاز جنگ غزه، از اسرائیل خواست تا به دنبال توافقی برای پایان دادن به جنگ و بازگرداندن ده‌ها گروگان باشد. 

بلینکن پس از دیدار با نخست وزیر رژیم صهیونیستی بنیامین نتانیاهو و دیگر مقامات اسرائیل گفت که آنها را تحت فشار قرار داده است تا اجازه ارسال کمک های بشردوستانه بیشتر به غزه را بدهند و مجدداً هشدار داد که عدم انجام این کار می تواند منجر به کاهش کمک های نظامی آمریکا شود.