سر خط خبر

۱۳۹۴/۰۶/۱۴ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۲۷۸۸۷

پیش‌بینی رشد نیم درصدی اقتصاد

ایسنا رییس اتاق بازرگانی تهران ضمن نامطلوب دانستن وضعیت رشد اقتصادی در سال جاری، پیش‌بینی کرد که در خوشبینانه‌ترین حالت در سال جاری نیم رصد رشد اقتصادی خواهیم داشت. وی با اشاره به دلیل اصلی وضعیت نامطلوب رشد اقتصادی در سال جاری ادامه داد: رکود و کاهش تقاضا در جامعه از مهم‌ترین دلایل برای افت رشد اقتصادی است.

مذاکرات ایران و ژاپن درباره پیمان سرمایه‌گذاری دوجانبه در تهران

ایرنا ژاپن اعلام کرد که توکیو و تهران نخستین نشست جدی خود درخصوص پیمان سرمایه‌گذاری‌های مشترک دوجانبه بعد از توافق وین را هفته آینده برگزار می‌کنند. گفته می‌شود، «ماساکی کانای» دبیر بخش خاورمیانه و آفریقای وزارت خارجه ژاپن به نمایندگی از دولت این کشور ریاست هیات اعزامی به تهران را برعهده خواهد داشت.

تاکید سفیر کرواسی بر گسترش همکاری‌های اقتصادی و تجاری

ایرنا سفیر جمهوری کرواسی با توجه به بهبود شرایط سیاسی به وجود آمده، بر افزایش همکاری‌های تجاری و اقتصادی با استان البرز تاکید کرد. استیریبور کیکرتس در دیدار با رییس اتاق بازرگانی استان البرز گفت: این استان به لحاظ تولیدی و صنعتی دارای ظرفیت‌های خوبی است و کشورش خواهان گسترش مبادلات تجاری و اقتصادی بین کرواسی و البرز است.

مشاهده صفحات روزنامه