حمایت مالی و پشتیبانی مدیریتی از صنایع کوچک و متوسط

۱۳۹۴/۰۲/۱۶ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۹۵۶۱

گروه بانک و بیمه احسان شمشیری

مدیرعامل بانک صنعت و معدن گفت: بانک صنعت و معدن به عنوان بانک توسعه‌یی و تخصصی همواره در خدمت صنعت و تولید و بسترسازی مناسب برای فعالان اقتصادی است و حمایت مالی و پشتیبانی از صنایع کوچک و متوسط SME‌ها که اشتغالزایی بالایی دارند در اصلاح ساختار این بانک لحاظ شده است.

به گزارش«تعادل» علی‌اشرف افخمی، مدیرعامل بانک صنعت و معدن در مراسم افتتاح شعبه صندوق توسعه ملی با اعلام این خبر افزود: طی سال گذشته بانک صنعت و معدن توانست از صندوق توسعه ملی بیشترین اعتبار را نسبت به سایر بانک‌ها گشایش کند به طوری‌ که در این مدت موفق شده است به میزان 2میلیارد و 200میلیون دلار برای 70 طرح صنعتی، معدنی، پتروشیمی و عمرانی؛ گشایش اعتبار کند.

در این مراسم افخمی با اشاره به اینکه افتتاح شعبه مزبور با هدف توسعه فعالیت بانک و خدمت‌رسانی بیشتر به صنعتگران و تولیدکنندگان کشور انجام شده، ابراز امیدواری کرد که این حرکت بتواند با تکیه بر مطالعات کارشناسی انجام شده به نتایج مطلوب در راستای کمک به توسعه اقتصادی کشور دست یابد.

وی گفت: ایجاد شعبه این بانک در محل صندوق توسعه ملی به دنبال تفاهم انجام شده میان بانک صنعت و معدن و صندوق توسعه ملی صورت گرفته و این بانک در نظر دارد با ارتقای سطح تعامل خود با صندوق بتواند از منابع آن صندوق در مسیر تامین مالی طرح‌های صنعتی کشور بهره‌مند شود.

مدیر عامل بانک صنعت و معدن اضافه کرد: از میان طرح‌های یاد شده اکثر آنها قابل افتتاح و پاره‌یی دیگر نیز در شرف بهره‌برداری هستند البته درصددیم در سال جاری با انعقاد تفاهمنامه‌یی با صندوق توسعه ملی برای پوشش طرح‌های صنعتی، پتروشیمی، لجستیک، پشتیبانی، ساخت زیرساخت نظیر ریل راه‌آهن، آب شیرین کن و احداث نیروگاه‌های سیکل ترکبیبی برای واحدهای صنعتی به میزان 4میلیارد دلارگشایش اعتبار کنیم.

اشرف افخمی گفت: طی سال گذشته بانک صنعت و معدن توانست از خطوط اعتباری چین برای تعدادی از پروژ‌ها تامین بالغ بر5 میلیارد دلار تامین اعتبار کند که به طور عمده شامل ایجاد زیرساخت‌ها، خدمات لجستیکی و صنایع پتروشیمی بوده است.

وی افزود: به عناون مثال در خط ریلی قم به اصفهان بالغ بر یک میلیارد و800 میلیون دلار از همین ناحیه گشایش اعتبار شد و درصددیم برای خطوط ریلی تهران به مشهد، تهران به خلیج فارس همچنین مترو کلان‌شهرهای اصفهان، تبریز، مشهد و تهران تامین مالی کنیم. اشرف افخمی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه واحدهای کوچک و متوسط SME اشتغالزایی بیشتری در دنیا دارند، افزود: بانک صنعت و معدن نیز با این ملاحظه ارایه ttسرویس‌‌های لازم به این واحدها را بر خود و همکارانش فرض کرد.

به گفته اشرف افخمی این بانک با دارا بودن بیش از 70 شعبه در سراسر کشور با طراحی ساختاری ترسیم شده جدید خود توانسته علاوه بر اعطای وام به واحدهای صنعتی و معدنی کوچک و متوسط با ارایه بسته خدماتی به صورت حمایت‌های مشاوره‌ای، قانونی، حقوقی، تکنولوژی و در اختیارگذاشتن نتیجه مطالعات اقتصادی و تجربیات لازم به این واحدها کند.

اشرف افخمی در ادامه با بیان اینکه 100درصد سهام بانک صنعت و معدن متعلق به دولت است، افزود: این بانک در تمامی نقاط کشور در زمینه‌های حمایتی به صنایع پتروشیمی، نساجی، فولاد و... فعلانه عمل کرده و حتی بعد از افتتاح چنین واحدها‌یی نیز مشاوره مدیریتی به آنها می‌دهد.

مدیرعامل بانک صنعت و معدن در ادامه یادآور شد: برای ایجاد صنایع در کشور مساله دسترسی به «آب» موضوعی جدی است که در این راستا بانک صنعت و معدن با همکاری صندوق توسعه ملی درصدد است برای نصب 3 آب شیرین‌کن قوی و بزرگ به ارزش 300میلیون دلار در سال جاری گشایش اعتبار خواهدکرد.

اشرف افخمی با بیان اینکه کشور نیاز به بیش از 5 هزار مگاوات برق شهری و صنعتی نیاز سالانه دارد، افزود: برای احداث نیروگاه‌های جدید سیکل ترکیبی درکنار واحدهای صنعتی کشور طی انعقاد تفاهمنامه با وزارت نیرو و صندوق توسعه ملی علاوه بر 4 نیروگاه تامین اعتبار شده قبلی به تعداد 2نیروگاه دیگر به ارزش 200میلیون دلار و 230میلیون یورو گشایش اعتبار خواهد کرد.

اشرف افخمی در ادامه اظهارکرد: توسعه ناوگان هوایی، دریایی و راه‌آهن و مترو جزو برنامه‌ اصلی این بانک توسعه‌یی خواهد بود و در حوزه بین‌الملل با مشارکت در پروژه‌های خارجی ارزآوری برای کشور را موجب می‌شویم.

افخمی در مراسم یاد شده از برنامه‌ریزی صورت گرفته توسط این بانک برای برگزاری همایشی تحت عنوان «بررسی نقش بانک‌های توسعه‌یی در فرآیند توسعه اقتصادی کشورها» خبر داد که در اواخر خرداد ماه سال جاری با همکاری دانشگاه تهران و شرکت جمعی از صاحب‌نظران خارج از کشور برگزار خواهد شد.

مشاهده صفحات روزنامه