2معیار اصلی در اجرای ادغام

۱۳۹۵/۰۷/۰۷ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۵۲۱۶۱

«ساماندهی نظام توزیع» و «افزایش خدمات پس از فروش»


گروه تشکل‌ها

ادغام اتحادیه‌ها طرحی که به دستور مجلس شورای اسلامی در این بازه زمانی به تعویق افتاده است و حالا به دست کارشناسان دولتی و مقام‌های عالی‌رتبه تشکل‌های صنفی در حال بررسی است. این طرح که در این بازه زمانی منجر به سر وصداهایی ازسوی نمایندگان اصناف شد حالا در یک سکوت خبری قرار دارد.

موافقان اجرای این طرح در نهایت این موضوع را عاملی برای ساماندهی نظام توزیع و افزایش خدمات پس از فروش می‌دانند؛ این موضوع درحالی است که مخالفان اجرای این طرح نیز در نهایت به اجرای این طرح (ادغام اتحادیه‌ها) باور دارند اما عملیاتی شدن این مصوبه را مستلزم ادغام اتحادیه‌ها همگن و مشابه می‌دانند. آنها دلیل مخالفت را ادغام اتحادیه‌های غیر همگن می‌پندارند موضوعی که این روزها شاهد اجرای آن در بخشی از شهرستان‌ها شاهد هستیم.


اتحادیه‌ها ترس از ادغام غیرهمگن دارند

در همین حال، رییس اتحادیه فروشندگان آهن، فولاد و فلزات درباره مصوبه اخیر هیات عالی نظارت مبنی برادغام اتحادیه‌ها به «تعادل» گفت: تصمیم‌گیری‌های اخیر هیات عالی نظارت و اتاق اصناف مبنی بر ادغام اتحادیه‌های هم گن کاری اصولی در نظام اقتصادی کنونی است که امیدواریم با اقدام‌های کارشناسی شده بتوانیم اقدام اتحادیه‌های همگن را عملیاتی کنیم.

محمد آزاد درباره سرو صداهای اخیر برخی از روسای اتحادیه‌ها مبنی بر عدم اجرای این مصوبه اظهار کرد: در شهرستان‌ها برای اجرای این طرح برخی اتحادیه‌های ناهمگن با هم ادغام شدند بنابراین برخی روسای اتحادیه‌ها نیز براین باورند که اقدامی که در شهرستان‌ها اتفاق افتاده در تهران نباید عملیاتی شود. وی در ادامه توضیح داد: درواقع با اقدام‌های کارشناسی شده دولتمردان و اهالی اصناف، برای اجرای این طرح باید به سر و صداهای کنونی خاتمه داد؛ چراکه اجرای درست این بند از قانون در ظاهر و باطن به نفع نظام اقتصادی کشور تمام خواهد شد و به نوعی معضلات کنونی در بخش توزیع نیز ساماندهی می‌شود.


اختلال های صنفی نتیجه ادغام غلط

رییس اتحادیه فروشندگان آهن، فولاد و فلزات بااشاره به اینکه 138 اتحادیه در تهران فعالیت دارند، گفت: با اجرای طرح ادغام ما شاهد فعالیت 60اتحادیه همگن خواهیم بود و از تعدد زیاد اتحادیه‌ها موازی نیز کاسته خواهد شد.

بنده هم برای اجرای این طرح موافق هستم و پیشنهادم نیز به دولتمردان این است که اگر اتحادیه همگنی در راستای بخش آهن وجود دارد ما هم از اجرای عملیاتی این طرح استقبال خواهیم کرد. آزاد با اشاره به اینکه اجرای هر طرحی موافقان و مخالفانی دارد؛ گفت: دراین بازه زمانی که مجلس نیز اجرای این طرح را به تعویق انداخته کارشناسان باید به دنبال اقدام‌های کارشناسی شده‌یی همچون انتخاب رسته‌های همگن 138 اتحادیه باشند.

درواقع، اگر قرار باشد ادغام اتحادیه‌ها با رسته‌های غیر همگن شکل گیرد بی‌شک اختلاف‌های صنفی نیز شکل خواهد گرفت و اجرای قانون نیز به حاشیه خواهد رفت.


درراستای اجرای قوانین پیش قدم شویم

همچنین؛ رییس اتحادیه فناوران یارانه نیز درباره ادغام اتحادیه‌ها به «تعادل» گفت: بنده به عنوان موافق 100درصدی اجرای این طرح هستم، درواقع با اجرای این طرح جایگاه اصناف به‌طور واقعی نمایان می‌شود و امیدواریم برخی از اعضای مخالف نیز با موافقت اجرای این طرح به سمت پیشبرد منافع عمومی گام

بردارند.

سیدمهدی میرمهدی کمیجانی درباره بااشاره به اینکه برخی از دوستان به جایگاه شخصی تکیه دارند، اظهار کرد: به عقیده بنده جایگاه ریاست ارزشی ندارد و اگر ما درراستای منافع عمومی و برای مردم گام برمی‌داریم باید درراستای اجرای قوانین نیز پیش قدم شویم.

این روزهاما شاهد تداخل‌های صنفی در سطح شهر تهران هستیم، درواقع، این نوع تداخل‌های صنفی منجربه سواستفاده کردن برخی افراد شده است و به عبارت دیگر؛ تداخل‌ها هزینه‌های زیادی را برای مردم تراشیده است.

وی با اشاره به اینکه مردم در زمینه خدمات کالا با مشکل مواجه شده‌اند، ‌اظهار کرد: در عرصه اقدام‌های همچون خدمات پس از فروش ما با معضلات عدیده‌یی مواجه هستیم، درواقع تداخل‌های صنفی منجربه کاهش این نوع اقدام‌ها (خدمات پس از فروش) برای مردم به دنبال داشته که اگر این قانون را به درستی انجام دهیم ما شاهد ارتقا نظام توزیع و خدمات خواهیم شد.

میرمهدی کمیجانی با اشاره به مزایای اجرای این طرح گفت: از این پس با ادغام اتحادیه‌ها ما شاهد از بین رفتن بسیاری از پرونده‌های معطل باقی مانده در دادگاه‌ها خواهیم بود.

به واقع، تمام کارهای مشترک اعضای اتحادیه‌ها در یک فروشگاه تجمیع خواهد شد و هزینه‌های سربار نیز برای دولت و مردم نیز روند کاهشی به خود خواهد گرفت.


8 اتحادیه صنفی در شهرری ادغام شدند

در عین حال، رییس اتاق اصناف شهرری از ادغام هشت اتحادیه صنفی در شهرری خبر داد و گفت: ادغام اتحادیه‌های فاقد بنیه مالی و حدنصاب در شهرری در اولویت است.

عباس ابن‌ علی در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف ایران درباره مصوبه هیات عالی نظارت مبنی بر ادغام اتحادیه‌های همگن، فاقد بنیه مالی و حدنصاب گفت: در شرایط فعلی ادغامِ اتحادیه‌های صنفی که فاقد توان و بنیه مالی برای اداره امور خود هستند، ضرورت دارد زیرا ادغام این اتحادیه‌های صنفی به کاهش هزینه‌های جاری در صنف منجر خواهد شد.

وی افزود: شهرری دارای ۵۰اتحادیه صنفی است و از زمان تصویب موضوع ادغام اتحادیه‌های صنفی همگن، فاقد بنیه مالی و حدنصاب در هیات عالی نظارت، تاکنون ۸اتحادیه صنفی در این شهرستان ادغام شده‌اند.

به گفته رییس اتاق اصناف شهرری، طی ماه‌های گذشته اتحادیه کشباف، آهنکاران، باتری‌سازان، پارچه فروشان، موزاییک‌سازان و فرش ماشینی شهرری ادغام شدند و فرایند ادغام اتحادیه‌های صنفی در شهرری کماکان ادامه دارد.

وی همچنین با اشاره به تداوم رکود در بازار به این نکته اشاره کرد که دولت با تخصیص اعتبار به صنایع کوچک و متوسط و مشوق‌های مالیاتی به تولیدکنندگان می‌تواند بازار را از رکود نجات دهد.

مشاهده صفحات روزنامه