ماشین خودران گوگل مقصر تصادف بود

۱۳۹۴/۱۲/۱۳ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۳۹۶۷۴

حتی ماشین‌های خودران هم می‌توانند باعث به وجود آمدن تصادف‌های رانندگی شوند. وقتی گوگل گفت یکی از ماشین‌های خودرانش حداقل تا حدودی مسوول رخ دادن یک سانحه رانندگی با یک اتوبوس شهری بوده به همین مساله اقرار کرد.

گوگل پیش از این گفته بود، ماشین‌های خودرانش در 17سانحه رانندگی کوچک حضور داشتند اما می‌گفت هیچ یک از این تصادف‌ها تقصیر ماشین‌هایش نبوده است. اما روز چهاردهم فوریه ماشین اس‌یو‌وی هیبرید لکسوس 450 با تکنولوژی خودران گوگل، برخوردی کوچک با یک اتوبوس شهری در شهر مانتن‌ویو ایالت کالیفرنیا داشت. هیچ‌کس در این تصادف آسیب ندید.

گوگل می‌گوید، ماشین در لاین راست خیابان شهری بود و می‌خواست به سمت راست بپیچد اما بعد از اینکه ابتدا به سمت راست لاین حرکت کرد دوباره به مرکز خیابان برگشت تا به کیسه‌های شنی برخورد نکند که در کنار خیابان قرار داده شده بودند. گوگل در بیانیه‌یی گفت:«این نوع سوء‌تفاهم‌ها هر روز در جاده بین انسان‌ها هم رخ می‌دهد. این مثالی عالی برای مذاکره‌یی است که بخشی از رانندگی روزمره شده است؛ همه‌مان سعی داریم حرکت‌های بقیه را پیش‌بینی کنیم.»

این کمپانی گفت، راننده آزمایشی گوگل که پشت فرمان نشسته بود، فکر کرد اتوبوس کنار می‌کشد و احتمالا راننده اتوبوس هم فکر کرد ماشین گوگل کنار می‌کشد. گوگل گفت: «در این مورد ما مشخصا تا حدودی مسوول هستیم چون اگر ماشین‌مان تکان نخورده بود، تصادفی رخ نمی‌داد.» گوگل می‌گوید، بیش از یک میلیون مایل رانندگی خودران داشته و تغییراتی در نرم‌افزارهایش به وجود آورده تا در آینده از چنین تصادف‌هایی جلوگیری شود. این کمپانی گفت: «از حالا به بعد ماشین‌هایمان بهتر می‌فهمند که احتمال اینکه اتوبوس‌ها (یا دیگر ماشین‌های بزرگ) کنار بکشند نسبت به ماشین‌های دیگر کمتر است. ما امیدواریم در آینده برخورد بهتری با موقعیت‌هایی مثل این داشته باشیم».

مشاهده صفحات روزنامه