موج‌پز امروزی

۱۳۹۳/۰۶/۳۰ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۳۴۲۴

مایکروویوها که با امواج الکترومغناطیسی با فرکانس بسیار بالا کار می‌کنند که در برخورد با یک ماده، منعکس، منتشر یا جذب می‌شود. امواج تولید شده وارد فضای بسته اجاق که فلزی است شده و از دیواره‌ها منعکس می‌شود تا توسط غذا یا مایع داخل آن جذب شود. امواج در غذا نفوذ کرده و ملکول‌های آب داخل آن را تکان می‌دهد و با ایجاد سایش مولکولی تولید گرما و افزایش سریع دما می‌کند. به‌همین دلیل هم خیلی‌ها می‌گویند: پخت و پز در این دستگاه‌ها برای سلامت انسان زیان‌آور است. با این حال در زندگی‌های امروزی چاره‌یی جز استفاده از ابزارهایی مثل مایکروفرها نداریم. حداقل میان این همه دوندگی روزانه و کمبود وقت یک «موج پز الکترونیکی» وجود دارد که شکممان را سیر کند.


هنگام استفاده به‌نکات زیر دقت کنید:

سطح در اجاق نباید خراب شده باشد، در باید کاملا بسته شده و به‌راحتی و نرمی باز و بسته شود، لولای در باید در وضع مناسبی باشد، اجاق باید تمیز باشد و به‌خصوص لبه‌های در و سطح داخلی نباید از غذا یا مواد سوخته پوشیده شده باشد، خوردگی و زنگ‌زدگی روی در یا لولا یا سطح داخلی اجاق نیز آشکار نباشد.

مشاهده صفحات روزنامه

ارسال نظر