روی موج خبر

۱۳۹۴/۰۴/۲۱ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۲۴۱۸۱

سلام نظامی به تیم مذاکرات- ایسنا بهمن کشاورز رییس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران (اسکودا)، هرگونه حمایت از تیم مذاکره‌کننده هسته‌یی کشورمان را ضروری خواند و گفت: نتیجه اقدامات این بزرگواران هر چه باشد، همه آنان قابل تایید و تحسین هستند و شخصا اگر نظامی بودم به پا می‌خاستم و در حالت خبردار به آنان سلام نظامی می‌دادم.


انهدام یک گروه تروریستی- ایرنا سردار قاسم رضایی فرمانده مرزبانی جمهوری اسلامی ایران گفت: با نابودی تیم تروریستی در مرزهای جنوب شرق کشور از وقوع فاجعه بزرگ تروریستی در چند شهر کشور جلوگیری شد. وی بیان کرد: نیروهای جان‌برکف مرزبانی در ساعت یک بامداد با مشاهده گروهی تروریست که قصد ورود به داخل کشور را داشتند آنان را محاصره کرده و درگیر شدند. در این عملیات تعدادی از تروریست‌ها به هلاکت رسیدند و 3نفر نیز دستگیر شدند که یکی از آنان زخمی و دو نفر دیگر سالم هستند.


سیاست‌های دوگانه امریکا- ایلنا ثریا سپه‌پور الریک تحلیلگر و نویسنده مستقل ایرانی- امریکایی در مصاحبه‌یی اختصاصی با راشاتودی گفت: ایالات متحده در قبال برنامه هسته‌یی ایران به صورت دوگانه عمل می‌کند. وی افزود: آزمایش موشک هسته‌یی اخیر مدل بی۶۱ در امریکا هم‌زمان با برگزاری مذاکرات هسته‌یی ایران و گروه 1+5 نشان می‌دهد ایالات متحده در این روند صادق نیست.


شرکت‌های هواپیماسازی در راه ایران-فارس رویترز از پاریس گزارش داد شرکت‌های هواپیماسازی غربی چشم خود را به درآمد چند میلیون دلاری از بازار رو به ترقی ایران که از قرنطینه خارج می‌شود، دوخته‌اند. رویترز در ادامه نوشت: برای ایرباس، بوئینگ و دیگر شرکت‌ها ایران یک بازار بسیار پرسود و قابل توجه به شمار می‌آید.


توافق قابل راستی‌آزمایی- ایسنا اشتون کارتر، وزیر دفاع امریکا گفت: همان طور که رییس‌جمهور باراک اوباما اعلام کرده است تنها به دنبال یک توافق خوب با ایران هستیم و در این صورت قادر خواهیم بود که برنامه هسته‌یی ایران را راستی‌آزمایی کنیم.


رفع ایران‌هراسی- ایلنا نصرت‌الله تاجیک سفیر سابق کشورمان در اردن گفت: در دولت گذشته اتفاقاتی افتاد که شرایط ایران‌هراسی را ایجاد کردیم و باید امروز آن شرایط را از بین ببریم که مذاکرات هسته‌یی این شرایط را از بین می‌برد. وی همچنین گفت: نباید انتظار تغییر سریع مسائل پیش‌آمده در طول سال‌های گذشته را داشته باشیم.


عدم توان حمله به ایران- فارس جیمی کارتر رییس‌جمهور اسبق امریکا گفت: بر اساس آنچه من درباره ارتش می‌دانم، تل‌آویو با سلاح‌هایی که دارد قابلیت اینکه بتواند حملات قاطع و جدی‌ای با این فاصله به ایران انجام دهد را به تنهایی ندارد.


رایزنی ایران با اردوغان- تعادل علیرضا بیکدلی سفیر ایران در آنکارا در صفحه اجتماعی خود از دیدارش با رجب طیب اردوغان و گفت‌وگو درخصوص روابط دوجانبه در حاشیه میهمانی افطار رییس‌جمهوری ترکیه خبر داده است.


جنتی در ارمنستان- ایسنا علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حضور در کنفرانس سیاست برای فرهنگ و فرهنگ برای سیاست به ارمنستان سفر کرده است وی قرار است امروز با سرژ سرکیسیان، رییس‌جمهور این کشور دیدار کند.


سعودی‌ها مایه شرمساری- ایرنا حسین امیرعبداللهیان معاون عربی- آفریقایی وزیر امور خارجه گفت: تداوم حملات نظامی سعودی‌ها به مردم بی‌دفاع یمن در روز قدس مایه شرمساری جهان اسلام و جهان عرب است.


راهگشایی صالحی- ایلنا پرویز اسماعیلی معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رییس‌جمهور در اینستاگرام پیرامون حضور علی‌اکبر صالحی رییس سازمان انرژی اتمی در مذاکرات یاداشتی تحت عنوان اصل جنس، به شرح زیر نوشته است: حضور صالحی در مذاکرات همواره راهگشا و گره‌گشا بوده است.

مشاهده صفحات روزنامه