همایش ملی برچسبگذاری غذایی و بهداشتی
ساری دومین همایش کشوری برچسبگذاری فرآوردههای غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، در سالن جلسات هتل مروارید با حضور مسوولان و کارشناسان ناظر غذا و داروی سراسر کشور به میزبانی سازمان غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در بهشهر برگزار شد. در این نشست، دبیر کمیته کشوری برچسبگذاری مواد غذایی، آشامیدنی آرایشی و بهداشتی با بیان اینکه اکنون زاویه نظارتها بهتر شده است، گفت: حوزه کاری همکاران نظارت بر مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی سخت است و آنها قشر مظلومی هستند که با جان و دل کار میکنند. سعیدرضا رضایی اظهار کرد: مهمترین فعالیت قابل توصیف در این زمینه همآوایی و همافزایی همکاران نظارتی بوده و در بخش دیگر نیز مباحث زیادی را بهویژه در حوزه کارشناسی برای اصطلاحات مربوطه به برچسبگذاری داشتیم که برخیها با ما و برخیها نیز در ادامه راه، با دستاندرکاران این برنامه همراه شدند. وی با بیان اینکه کاهش شاخصهای قند، نمک و چربی از پیامدهای خوب بوده است، افزود: کاهش بیماریها و افزایش سطح ایمنی سلامت مصرفکننده نیز به اطلاعرسانی بیشتر نیاز داشت که تاکنون موفقیتآمیز بوده است. دبیر کمیته کشوری برچسبگذاری مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، ادامه داد: اطلاعات اضافه به فرهنگ برچسبخوانی لطمه میزند، لذا حذف اطلاعات و تصاویر گمراهکننده باید در برچسبگذاری رعایت شود.
