اخبار
برگزاری نوبت دوم
مجمع بانک ملت
نوبت دوم مجمع عمومی سالانه بانک ملت برای بررسی و تصویب صورتهای مالی این بانک در مقطع زمانی منتهی به پایان اسفند ماه سال ۹۵ در روز ۱۳ مرداد ماه سال جاری برگزار میشود. به گزارش روابط عمومی بانک ملت، هیاتمدیره این بانک در اطلاعیهیی از سهامداران دعوت کرد تا در جلسه مجمع عمومی عادی سالانه (نوبت دوم) که در ساعت ۱۱صبح روز چهارشنبه ۱۳مرداد ماه سال جاری در محل سالن اندیشه تالار حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی برگزار میشود، حضور پیدا کنند. براساس این گزارش، دستور کار این جلسه، استماع گزارش هیاتمدیره درخصوص عملکرد سال مالی منتهی به پایان اسفند ماه سال ۱۳۹۴، استماع گزارش حسابرس و بازرس قانونی درباره عملکرد بانک در دوره مالی یاد شده، بررسی و تصویب صورتهای مالی منتهی به همین مقطع، تصمیمگیری درباره تقسیم سود، انتخاب حسابرس و بازرس قانونی اصلی و علیالبدل برای سال مالی ۱۳۹۵ و تصویب حقالزحمه آنها، تعیین پاداش اعضای هیاتمدیره برای عملکرد سال مالی ۱۳۹۴، تعیین حق حضور اعضای غیرموظف هیاتمدیره برای سال مالی ۱۳۹۵، تعیین روزنامههای کثیرالانتشار جهت درج آگهیهای بانک و سایر
مواردی خواهد بود که در صلاحیت مجمع عمومی عادی سالانه است.
وام 10میلیونی ازدواج
بذل و بخشش کاغذی است
محمد طبیبیان گفت: در صورتی که دولت مصمم به پرداخت این قبیل وامها به مردم است باید این وامها هم با نرخ واقعی سود سپرده محاسبه شوند و مابهالتفاوت بهره وام ازدواج 4درصدی تا نرخ سپرده واقعی که 15درصد است را دولت بپردازد. محمد طبیبیان در گفتوگو با ایلنا، درمورد پرداخت وام 10میلیون تومانی ازدواج اظهار داشت: مصوبه مجلس برای پرداخت وام 10میلیونی ازدواج با بهره 4درصد و دوره 4ساله تنها یک بذل و بخشش کاغذی است. وی خاطرنشان کرد: در صورتی که دولت مصمم به پرداخت این قبیل وامها به مردم است باید این وامها نیز با نرخ واقعی سود سپرده محاسبه شوند و مابهالتفاوت بهره وام ازدواج 4درصدی تا نرخ سپرده واقعی که 15درصد است را دولت بپردازد. این اقتصاددان تصریح کرد: نگهداری سپردههای جاری و قرضالحسنه برای بانکها هزینهبر است. ضمن آنکه حقوق کارمندان و سایر هزینههای جاری را نیز باید بپردازند و منابعشان هم محدود است.
ممنوعیت بنگاهداری باعث ورشکستگی بانکها میشود
علی دیواندری گفت: باتوجه به اینکه بانکها از محل فعالیت عملیاتی خود و فرآیند سپردهگیری و تسهیلاتدهی، دچار زیان هستند باید بتوانند بخشی از زیان خود را از طریق شرکتها و درآمدهای غیرمشاع و کارمزدها پوشش دهند. رییس پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی در گفتوگو با ایلنا، درخصوص بنگاهداری بانکها اظهار داشت: بنگاهداری بانکها پدیدهیی است که به دلایل مختلف طی سالهای گذشته رخ داده است. وی خاطرنشان کرد: باتوجه به اینکه بانکها از محل فعالیت عملیاتی خود و فرآیند سپردهگیری و تسهیلاتدهی، دچار زیان هستند باید بتوانند بخشی از زیان خود را از طریق شرکتها و درآمدهای غیرمشاع و کارمزدها پوشش دهند. دیواندری ادامه داد: در شرایطی که بانکها در فعالیت اصلی خود یعنی واسطهگری مالی خود زیان میدهند اگر اجازه شرکتداری را نیز به بانکها ندهیم، بانکها به بنگاههای زیانده تبدیل خواهند شد. بانکها باید در حد مجاز به بنگاهداری بپردازند اما بنگاهداری در حد غیرمجاز و بالاتر از نسبت تعیین شده ازسوی بانک مرکزی، برای بانکها ایجاد ریسک میکند.
بورسبازان تقاضا برای
ارز را بالا بردند
گروه بانک و بیمه| صرافان ارز و سکه در معاملات روز یکشنبه بازار آزاد، هر دلار امریکا را با 72ریال افزایش قیمت، 35هزار و 152ریال و هر قطعه سکه طلای بهار آزادی طرح جدید را با 30هزار ریال افزایش 10میلیون و 860هزار ریال دادوستد کردند.
امیر بیتلفته دبیرکل کانون صرافان، درباره افزایش روزانه نرخ دلار در بازار آزاد و ماندن آن در سطح قیمتی بالای 35هزار و 100ریال به ایرنا گفت: افزایش تقاضای دلار ازسوی بورسبازان و سایر افرادی که در زمینه ارز سرمایهگذاری کردهاند، از دلایل بالا رفتن قیمت در روزهای اخیر است. وی، خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا (برگزیت) و کودتای نافرجام ترکیه را از دیگر دلایل افزایش نرخ دلار در بازار آزاد عنوان کرد و گفت: بروز این دو واقعه و پایین آمدن ارزش پول این کشورها سبب شد افراد برای جلوگیری از کاهش ارزش سرمایههایشان به خرید ارزهای قویتر مانند دلار روی بیاورند. وی بااشاره به اینکه نرخ پوند هنوز به قیمت قبل از برگزیت بازنگشته است، تاثیر بروز ناامنی در منطقه را بر این نوع بازارها اجتنابناپذیر دانست.
سرمایه انسانی علت اقتدار بانک صنعت و معدن
قضاوی معاون امور بانکی، بیمه و شرکتهای دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی گفت: هویت و اقتدار بانک صنعت و معدن به عنوان یک بانک توسعهیی در کشورمان به خاطر برخورداری از نیروی انسانی متخصص است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بانک صنعت و معدن، وی که در مراسم معارفه حسین عسکری عضو جدید هیاتمدیره این بانک سخن میگفت، افزود: مدیریت افخمی در بانک صنعت و معدن موفق بوده و ایشان موجب افتخار بانک صنعت و معدن و نظام بانکی کشور ماست.
قضاوی با اشاره به اقتدار مدیریتی و ایجاد ارتباط موثر در درون و بیرون بانک توسط مدیرعامل بانک صنعت و معدن تصریح کرد: ایجاد ارتباط میان این بانک با نهادهای خارج از بانک به ویژه نهادهایی که در حوزه سیاستگذاری و تامین منابع فعالیت دارند امر مهمی است که افخمی در آن موفق بوده است. وی گفت: اگر شرایط لازم فراهم شود، بانک صنعت و معدن میتواند به شکل مناسبی منابع مالی را برای تامین مالی پروژههای صنعتی کشور جهت بدهد و در همین راستا دولت میتواند تصمیمات موثری برای حل مشکل کفایت سرمایه این بانک اتخاذ کند.
