دستگیری عاملان شهادت دو مأمور در سیستان و بلوچستان

۱۴۰۵/۰۸/۰۵ - ۱۵:۲۳:۵۹
کد خبر: ۴۰۸۸۰۶
دستگیری عاملان شهادت دو مأمور در سیستان و بلوچستان

مرکز اطلاع‌رسانی پلیس سیستان و بلوچستان از دستگیری ۶ عامل مرتبط با گروهک‌های معاند در بمپور خبر داد.

مرکز اطلاع‌رسانی پلیس سیستان و بلوچستان اعلام کرد: در ادامه اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی برای شناسایی و دستگیری عوامل مرتبط با گروهک‌های معاند و عاملان شهادت دو مأمور انتظامی، شهید نظام دست‌گشاده و شهید امیرحسین قاسمی، چندین منزل در شهرستان بمپور مورد بازرسی قرار گرفت. 

در جریان این عملیات مشترک با همکاری فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران و اداره کل اطلاعات استان، ۶ نفر از افراد مرتبط با گروهک دستگیر شدند. 

بر اساس اعلام مرکز اطلاع‌رسانی پلیس استان، در این عملیات سه قبضه سلاح کلاشینکف، ۶ تیغه خشاب و ۱۷۲ فشنگ جنگی و همچنین یک قبضه کلت کمری به همراه یک تیغه خشاب کشف و ضبط شد. 

مرکز اطلاع‌رسانی پلیس سیستان و بلوچستان تأکید کرد: شناسایی و دستگیری عوامل مخل امنیت عمومی با هماهنگی و هم‌افزایی اطلاعاتی و عملیاتی نیروهای انتظامی و امنیتی ادامه دارد و برخورد قانونی با عوامل ناامنی و گروهک‌های معاند با هدف تأمین امنیت پایدار مردم دنبال می‌شود.

بیمه ملت