انهدام يك پهپاد ارتش متجاوز امريكا
روابط عمومي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در اطلاعيهاي از به آتش كشيده شدن دو فروند نفتكش متخلف و رهگيري و انهدام پنجاه و چهارمين پهپاد9 - MQ ارتش تروريستي امريكا خبر داد.
روابط عمومي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در اطلاعيهاي از به آتش كشيده شدن دو فروند نفتكش متخلف و رهگيري و انهدام پنجاه و چهارمين پهپاد9 - MQ ارتش تروريستي امريكا خبر داد.
روابط عمومي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در اطلاعيه شماره ۱۹خود آورده است:
«بسمالله قاصم الجبارين
ملت رشيد و بپاخواسته ايران اسلامي؛
استقامت و ايستادگي شما ملت شجاع و بصير، دشمنان را خوار و ذليل كرده و ملتهاي مظلوم جهان را به ميدانها فراخوانده است.
اين بزرگترين پيروزي است كه شما با استمرار حضور در بيش از ۲۳۰ شب به دست آورديد و جوشش ملتها را در ۵ قاره جهان
رقم زديد.
فرزندان رزمنده شما در نيروهاي دريايي و هوافضاي سپاه با رصد مستمر وضعيت منطقه، بر عهدي كه با رهبري معظم انقلاب و شما مردم وفادار بستهاند، هستند و با اعمال حاكميت و مديريت بر تنگه هرمز گلوي گرگان جهانخوار را همچنان ميفشارند.
در اين راستا، شب گذشته نيروهاي قهرمان پدافندهوايي سپاه در مراقبت از وضعيت فضاي تنگه هرمز، يك فروند پهپاد9 - MQ ارتش متجاوز امريكا را شناسايي و بلافاصله مورد اصابت قرار دادند كه منهدم و سرنگون گرديد.
همچنين با انفجار مينهاي كاشته شده توسط دريادلان نيروي دريايي سپاه در معبر غيرقانوني جنوب تنگه هرمز، دو فروند نفتكش متخلف به آتش كشيده شد و متوقف شدند.
نيروي دريايي سپاه بار ديگر اخطار ميكند، عبور از مسير مينگذاري شده، غيرقانوني و نتيجهاي جز به آتش كشيده شدن سرمايههاي متخلفان نخواهد داشت و در صورت استمرار اين شيطنتها توسط رژيم مستكبر امريكا شركتهاي نفتي بايد تاوان بزرگتري بپردازند.