پایان بورس امروز دوشنبه 27 مهر 1405 / 3.3 همت وارد بازار سهام شد

۱۴۰۵/۰۷/۲۷ - ۱۵:۲۵:۱۰
کد خبر: ۴۰۷۷۰۵
پایان بورس امروز دوشنبه 27 مهر 1405 / 3.3 همت وارد بازار سهام شد

بورس تهران امروز معاملات خود را با 30 همت صف خرید در پیش‌گشایش آغاز کرد و از همان ابتدا، تقاضای قدرتمندی در بازار شکل گرفت. بیشتر نمادها در محدوده مثبت معامله شدند و نقشه بازار در ساعات ابتدایی تقریبا یکپارچه سبز بود؛ صندوق‌های اهرمی نیز همگی در محدوده مثبت قرار گرفتند.

به گزارش تجارت نیوز، بازار سهام امروز با سیگنال قدرتمند پیش‌گشایش کار خود را آغاز کرد. شکل‌گیری حدود 30 همت صف خرید نشان می‌داد که خریداران از همان ابتدا برای ورود به معاملات آماده‌اند. با شروع بازار، موج تقاضا به بیشتر نمادها رسید و نقشه معاملات در بخش عمده‌ای از بازار سبز شد. صندوق‌های اهرمی نیز همگی در محدوده مثبت قرار گرفتند و با فضای عمومی معاملات همراه شدند.

البته در برخی مقاطع، افزایش عرضه‌ها از شدت تقاضا کاست؛ با این حال، فروشندگان نتوانستند جریان کلی بازار را تغییر دهند. در نهایت، 82 درصد نمادها در محدوده مثبت به کار خود پایان دادند. این آمار نشان می‌دهد که خلاف روزهایی که رشد شاخص‌ها به چند نماد بزرگ محدود می‌شود، امروز بخش گسترده‌ای از بازار در مسیر صعودی حرکت کرده است.

شاخص هم‌وزن 1.51 درصد رشد کرد

شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز با افزایش 73 هزار و 280 واحدی، معادل 0.9 درصد، به 8 میلیون و 253 هزار واحد رسید. شاخص هم‌وزن نیز عملکرد قوی‌تری داشت و با رشد 33 هزار و 55 واحدی، معادل 1.51 درصد، در سطح 2 میلیون و 222 هزار واحد ایستاد.

رشد بیشتر شاخص هم‌وزن نسبت به شاخص کل، در کنار مثبت بودن 82 درصد بازار، نشان می‌دهد که تقاضا تنها روی نمادهای بزرگ و شاخص‌ساز متمرکز نبوده و سهم‌های کوچک و متوسط نیز از موج صعودی بهره برده‌اند.

ورود 3.3 همت پول حقیقی به بازار سهام

بررسی آمار معاملات سهام، حق‌تقدم و صندوق‌های سهامی نشان می‌دهد امروز 61 میلیارد برگه سهم معامله شد و ارزش معاملات به 41 هزار و 825 میلیارد تومان رسید.

سرانه خرید در معاملات امروز 100 میلیون تومان و سرانه فروش 111 میلیون تومان بود؛ بنابراین، با وجود برتری تعداد نمادهای مثبت، سرانه فروش همچنان بالاتر از سرانه خرید قرار داشت. قدرت خرید نیز در جدول منفی 1.1 ثبت شده است.

با این حال، جریان نقدینگی مثبت بود و 3 هزار و 293 میلیارد تومان پول وارد سهام، حق‌تقدم و صندوق‌های سهامی شد. ورود این حجم از نقدینگی، در کنار رشد شاخص‌ها و سبزپوشی بخش عمده بازار، نشان می‌دهد تقاضای امروز تنها به افزایش قیمت‌ها محدود نمانده و با ورود پول نیز همراه بوده است.

بیمه ملت