قیمت دلار، طلای ۱۸ عیار و سکه امروز چهارشنبه ۸ مهر
دلار؛ نوسان در محدوده ۲۵۴ هزار تومان
دلار در آخرین نرخ ثبتشده ۲۵۴ هزار و ۵۲۰ تومان معامله شد. کف قیمت دلار در معاملات امروز ۲۵۳ هزار و ۴۶۰ تومان و سقف آن ۲۵۶ هزار و ۵۲۰ تومان بود. به این ترتیب، دامنه نوسان دلار در معاملات امروز نسبتاً محدود بود و قیمت در بخش بالایی این محدوده قرار گرفت.
طلا ۱۸ عیار؛ بالای ۲۵ میلیون تومان
هر گرم طلای ۱۸ عیار در آخرین نرخ ثبتشده ۲۵ میلیون و ۳۸۰ هزار تومان معامله شد. کف روزانه طلا ۲۵ میلیون و ۲۵۳ هزار و ۹۰۰ تومان و سقف آن ۲۵ میلیون و ۷۲۹ هزار و ۵۰۰ تومان ثبت شده است. در نتیجه، طلا پس از ورود به کانال ۲۵ میلیون تومان، کف سازی خوبی در این کانال انجام داده است.
سکه امامی؛ عبور از ۲۶۰ میلیون تومان
سکه امامی در معاملات امروز به ۲۶۱ میلیون تومان رسید. کف روزانه سکه ۲۵۹ میلیون و ۹۸۰ هزار تومان و سقف آن ۲۶۳ میلیون و ۱۰ هزار تومان ثبت شده است؛ بنابراین سکه امامی در پایان معاملات در سقف روزانه خود قرار گرفته و فاصله محسوسی با محدوده ۲۴۰ میلیون تومانی دارد.
نیم سکه و ربع سکه نیز در معاملات امروز با افزایش قیمت همراه شدند. نیم سکه در روز جاری در حوالی ۱۳۵ میلیون تومان معامله شد. ربع سکه هم با نوسان کمتر نسبت به روز گذشته در نزدیکی ۷۳ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان قرار دارد.
در مجموع، معاملات امروز با رشد همزمان دلار، طلا و سکه همراه بود و افزایش نرخ ارز داخلی در کنار روند بازار جهانی، فضای صعودی را در بازار داخلی تقویت کرد.