طرح استفاده از اعتبار مالياتي براي دانشگاه‌هاي آسيب‌ديده نهايي شد

۱۴۰۵/۰۶/۲۸ - ۰۱:۲۹:۰۹
کد خبر: ۴۰۳۷۲۳

معاون علمي، فناوري و اقتصاد دانش‌بنيان رياست‌جمهوري با بيان اينكه در حال حاضر، ۴ دانشگاه و انستيتو پاستور خسارت‌هاي جنگ به زيرساخت‌هاي فناورانه خود را به ما اعلام كرده‌اند، گفت: در نشستي كه هفته آينده با دكتر مدني زاده، وزير اقتصاد خواهيم داشت اين كار شروع خواهد شد و بلافاصله بعد از ابلاغ، اجرا مي‌شود

معاون علمي، فناوري و اقتصاد دانش‌بنيان رياست‌جمهوري با بيان اينكه در حال حاضر، ۴ دانشگاه و انستيتو پاستور خسارت‌هاي جنگ به زيرساخت‌هاي فناورانه خود را به ما اعلام كرده‌اند، گفت: در نشستي كه هفته آينده با دكتر مدني زاده، وزير اقتصاد خواهيم داشت اين كار شروع خواهد شد و بلافاصله بعد از ابلاغ، اجرا مي‌شود.حسين افشين، معاون علمي، فناوري و اقتصاد دانش‌بنيان رييس‌جمهور در گفت‌وگو با ايلنا و در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه «آيا از اعتبار مالياتي شركت‌ها براي بازسازي زيرساخت‌هاي فناورانه كشور استفاده شد يا خير؟» گفت: در صورتي كه يك شركت بزرگ در دانشگاه‌هاي آسيب‌ديده از جنگ، سرمايه‌گذاري و ظرفيتي ايجاد كند، هزينه‌كرد بخش خصوصي به عنوان اعتبار مالياتي محسوب مي‌شود.

معاون علمي، فناوري و اقتصاد دانش‌بنيان رياست‌جمهوري با بيان اينكه زيرساخت‌هاي فناورانه آسيب‌ديده دانشگاه‌ها در جنگ تحميلي سوم، همگي در زمره زيرساخت‌هاي با سطح فناوري بالا و مصداق ماده (۱۱) قانون جهش توليد دانش‌بنيان هستند؛ گفت: معاونت علمي آماده است از اين ظرفيت براي بازسازي زيرساخت‌هاي فناورانه آسيب‌ديده دانشگاه‌ها استفاده كند. افشين در مورد آخرين جزييات اين طرح، گفت: طرح استفاده از اعتبار مالياتي براي دانشگاه‌ها نهايي شده و ما در هفته آينده با وزير اقتصاد و دانشگاه‌ها آن را امضا مي‌كنيم.معاون علمي، فناوري و اقتصاد دانش‌بنيان رياست‌جمهوري در مورد دلايل تاخير اجراي اين طرح، گفت: اين طرح يكسري سير اداري داشته است ازجمله اينكه بايد دانشگاه‌ها خسارت به زيرساخت‌هاي فناورانه خود در جنگ رمضان را به ما اعلام مي‌كردند.

افشين افزود: در حال حاضر، ۴ دانشگاه و انستيتو پاستور خسارت‌هاي خود را به ما اعلام كرده‌اند. همچنين، بانك‌هايي كه بايد ما از اعتبار مالياتي آنها استفاده كنيم هم تعيين شدند. انشالله در نشستي كه هفته آينده با دكتر مدني زاده، وزير اقتصاد خواهيم داشت اين كار شروع خواهد شد. وي در پاسخ به اين سوال كه «اجراي اين طرح كي آغاز خواهد شد؟» گفت: بلافاصله بعد از ابلاغ، اجرا مي‌شود.

بیمه ملت