دولت كرايه حمل مايعات نفتي را كاهش داد

۱۴۰۵/۰۶/۲۱ - ۰۱:۱۴:۳۰
کد خبر: ۴۰۲۷۳۹

دستور توقف دريافت ۱۰ درصد از كرايه حمل مايعات نفتي و گازي وارداتي و صادراتي توسط ناوگان دريايي غيرايراني ابلاغ شد.

دستور توقف دريافت ۱۰ درصد از كرايه حمل مايعات نفتي و گازي وارداتي و صادراتي توسط ناوگان دريايي غيرايراني ابلاغ شد.

به گزارش ايسنا، مردادماه امسال كميته حمايت از كسب‌وكار، دريافت ۱۰ درصد عوارض كرايه حمل مايعات نفتي و گازي با ناوگان غيرايراني را تا تصويب فهرست مشمولان در هيات وزيران متوقف كرده بود.

اعضاي كميته حمايت از كسب‌وكار در يكصدوچهارمين نشست به بررسي روند اجراي دريافت ۱۰ درصد از كرايه حمل مايعات نفتي و گازي وارداتي و صادراتي توسط ناوگان دريايي غيرايراني پرداختند و در نهايت مقرر كردند با توجه به شرايط ناوگان دريايي داخلي و تا زمان تصويب فهرست مشمولان پرداخت اين عوارض كه طبق قانون بايد مصوبه هيات وزيران را دريافت كند، اجراي آن متوقف شود.

در اين راستا، اخيرا معاون حقوقي رييس‌جمهور در نامه‌اي به معاون وزير نفت، دستور توقف دريافت ۱۰ درصد از كرايه حمل مايعات نفتي و گازي وارداتي و صادراتي توسط ناوگان دريايي غيرايراني را ابلاغ كرد.

پيش از اين، دريافت اين هزينه از كرايه حمل كشتي‌هاي خارجي، هزينه جابه‌جايي نفت، گاز و فرآورده‌هاي مايع را افزايش داده و تجارت اين محصولات را براي فعالان حمل‌ونقل پرهزينه‌تر مي‌كرد. توقف موقت اين دريافت، با كاهش هزينه‌هاي حمل، مي‌تواند انگيزه و تمايل ناوگان دريايي خارجي براي حمل‌ونقل كالا به مقصد ايران يا از مبدا ايران را افزايش دهد.

بیمه ملت