فوری / حمله موشکی به تاسیسات حیاتی عربستان تایید شد

۱۴۰۵/۰۶/۱۷ - ۱۰:۲۸:۳۴
کد خبر: ۴۰۲۳۲۲
فوری / حمله موشکی به تاسیسات حیاتی عربستان تایید شد

اقتصاد‌آنلاین: عربستان تایید کرد که تاسیسات انرژی در جنوب این کشور هدف حمله قرار گرفت.

در حالی که یمن با قدرت در حال اجرای معادله «محاصره در برابر محاصره و تشدید در برابر تشدید» علیه عربستان، همزمان با نبرد میدانی با مزدوران این رژیم است و نیز در شرایطی که سعودی‌ها طی روزهای گذشته سعی در پنهان کردن خسارات ناشی از حملات یمن داشته‌اند و واکنشی به آن نشان نمی‌دادند، صبح امروز وزارت خارجه عربستان با صدور بیانیه‌ای به حملات نیروهای مسلح یمن، به تاسیسات حساس و حیاتی عربستان از جمله تاسیسات اقتصادی در جنوب این کشور اذعان کرد.

وزارت خارجه عربستان ضمن تکرار ادعاهای قبلی خود علیه یمن، اعتراف کرد که یمنی‌ها تاسیسات مختلف عربستان در أبها، خمیس مشیط، جیزان ونجران را هدف قرار داده‌اند که تلفاتی در پی داشت و 73 نفر زخمی شدند.

این وزارتخانه همچنین به ادامه حملات نیروهای مسلح صنعا به کشتی‌های مرتبط با عربستان در دریای سرخ اذعان کرد.

عربستان: تاسیسات انرژی در جنوب این کشور هدف حمله یمنی‌ها قرار گرفت

در همین ارتباط، وزارت انرژی عربستان سعودی ازهدف قرار گرفتن تعدادی از مراکز و تأسیسات انرژی در منطقه جنوبی این کشور در حملات صبح امروز یمنی‌ها خبر داد.

وزارت انرژی عربستان سعودی تائید کرد که  این حملات باعث وقوع آتش‌سوزی در چند مکان مختلف شد که به توقف موقت برخی از فعالیت‌ها انجامید.

عربستان که در مواجهه با معادلات یمن، چه در سطح محاصره و چه عملیات‌های نظامی درمانده شده و طی ماه‌های گذشته تلاش زیادی برای تشکیل ائتلاف دریایی ضد یمن انجام داده و ناکام ماند، بار دیگر خواستار قدام بین‌المللی برای مقابله با این محاصره اعمال شده توسط یمن علیه ریاض شد.

این در حالی است که دولت، رهبری و نیروهای مسلح یمن تاکید کرده‌اند معادلات صنعا علیه دشمن سعودی تا زمانی که همه حقوق مشروع یمنی‌ها به آنها بازگردانده شود و محاصره اعمال شده توسط عربستان و متحدانش علیه یمن رفع گردد، به عملیات‌های خود ادامه خواهند داد.

همچنین طبق گزارش منابع یمنی قرار است نیروهای مسلح یمن در ساعت 9:30 به وقت صنعا بیانیه‌ای در رابطه با انجام عملیات نظامی گسترده در عمق عربستان منتشر کنند.

 منبع: تسنیم

بیمه ملت