جاده چالوس زیر بار ترافیک رفت/ محدودیت جدید پلیس از صبح امروز
بهدنبال افزایش حجم ترافیک در مسیر جنوب به شمال، پلیس از ساعت ۹ صبح امروز جمعه ۶ شهریور تردد خودروها از مسیر شمال به جنوب جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال را ممنوع کرد.
سرهنگ سیاوش محبی، در تشریح وضعیت ترافیکی محورهای شمالی اظهار کرد: به دلیل افزایش حجم ترافیک در مسیر (جنوب به شمال) جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال، مقرر شد از ساعت ۹ صبح جمعه ۶ شهریورماه، تردد تمامی وسایل نقلیه از سمت (شمال به جنوب) در این ۲ محور ممنوع شود.
وی افزود: هر ۲ محور از سمت (جنوب به شمال) به صورت یکطرفه مدیریت خواهند شد تا با هدایت جریان ترافیک، حجم خودروها و ترافیک در مسیر کنترل شود.
سرهنگ محبی تصریح کرد: این محدودیت ترافیکی تا زمان تخلیه بار ترافیکی و روان شدن عبور و مرور در این محورها ادامه خواهد داشت و پس از بهبود شرایط، وضعیت تردد مجدداً مورد بررسی قرار میگیرد.
وی درباره وضعیت ترافیکی جاده چالوس گفت: در مسیر جنوب به شمال این محور، حدفاصل پل زنگوله تا سیاهبیشه، ترافیک نیمهسنگین گزارش شده است.
جانشین پلیس راه فراجا ادامه داد: در مسیر جنوب به شمال آزادراه تهران ـ شمال نیز محدوده تونل شماره ۱۸ با ترافیک نیمهسنگین مواجه است.
بارش پراکنده باران در محورهای مازندران
سرهنگ محبی درباره وضعیت جوی محورهای شمالی نیز اظهار کرد: در برخی محورهای استان مازندران بارش پراکنده باران گزارش شده است و رانندگان در این شرایط باید با دقت و سرعت مطمئنه تردد کنند.
وی همچنین گفت: محور غیرشریانی طالقان ـ هشتگرد در محدوده شهرک طالقان تا دو راهی فشند ـ آردهه همچنان مسدود است.
جانشین پلیس راه فراجا در پایان از رانندگان خواست با توجه به اجرای محدودیت ترافیکی در جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال، پیش از آغاز سفر، آخرین وضعیت راهها را از مبادی رسمی اطلاعرسانی پلیس پیگیری کنند.
منبع: مهر