رییس جمهوردر مراسم ديدار و تجليل از خانواده‌هاي شهداي دولت

براي رفع نيازهاي جامعه فراتر از ديدگاه‌هاي سياسي عمل مي‌كنيم

۱۴۰۵/۰۶/۰۳ - ۰۰:۴۱:۲۱
کد خبر: ۴۰۰۵۵۹

رييس‌جمهور با تأكيد بر اينكه در راه رفع نيازهاي آحاد جامعه، فراتر از ديدگاه‌هاي جناحي، سياسي و حزبي عمل مي‌كنيم، تصريح كرد: برنامه‌ريزي و اقدام براي خدمت به مردم در جامعه، بايد مبتني بر شواهد علمي باشد.

رييس‌جمهور با تأكيد بر اينكه در راه رفع نيازهاي آحاد جامعه، فراتر از ديدگاه‌هاي جناحي، سياسي و حزبي عمل مي‌كنيم، تصريح كرد: برنامه‌ريزي و اقدام براي خدمت به مردم در جامعه، بايد مبتني بر شواهد علمي باشد. مسعود پزشكيان در مراسم ديدار و تجليل از خانواده‌هاي شهداي دولت در ادوار مختلف كه در مجموعه سعدآباد برگزار شد، با گراميداشت ياد بنيانگذار انقلاب و رهبر شهيد و شهداي دولت، اظهار كرد: شهادت وزرا، فرماندهان و مردم عادي، صدمه و فقدان بزرگي بود كه از سوي مدعيان حقوق بشر و دموكراسي به كشور وارد شد.رييس‌جمهوري با انتقاد از رفتار فريبكارانه مدعيان حقوق بشر، تصريح كرد: آنان سال‌هاست كه جمهوري اسلامي ايران را تروريست و حامي تروريست مي‌نامند، اما از آغاز پيروزي انقلاب اسلامي تاكنون در تمام دوره‌ها، مسوولان، فرماندهان و دانشمندان ما را ترور كردند.پزشكيان با خوانش فرازهايي از نهج‌البلاغه درباره گروه گمراهان و افراد آگاه، تصريح كرد: حضرت علي (ع) در نهج‌البلاغه مي‌فرمايند پرچم ضلالت را مي‌بينم كه برافراشته شده و كسي كه اين كار را انجام داده است، خارج از جامعه ايستاده تا مردم را به گمراهي بكشاند. گروهي جذب اين پرچم مي‌شوند و افرادي كه باشعور و آگاه هستند را حذف مي‌كنند. دشمنان نيز نمونه‌اي از اين گفتار هستند. آنان از ابتداي پيروزي انقلاب تاكنون، افراد دلسوز و فداكار ايران را به شهادت رساندند، اما خوشبختانه برخي از افراد همچنان باقي مانده‌اند. البته جنايتكاران درصدد هستند تا با اقداماتي برنامه‌ريزي‌شده، افراد مسوول و آگاه را ترور كنند.

  مردم ايران آگاه‌تر از اين هستند كه فريب دشمنان را بخورند

رييس‌جمهوري با قدرداني از بيداري و آگاهي مردم ايران، ادامه داد: مردم جامعه ايران آگاه‌تر از اين هستند كه فريب دشمنان حيله‌گر، جنايتكار و استثمارگر را بخورند. ما نيز تمام تلاشمان اين است كه ادامه‌دهنده راه شهدا باشيم. در مسير خدمت‌گزاري به مردم، خود را برتر از آنان نمي‌دانيم و هر كس كه در اين آب و خاك زندگي مي‌كند، بيگانه نيست و ما نسبت به آنان مسوول و پاسخگو هستيم. در راه رفع نيازهاي آحاد جامعه، فراتر از ديدگاه‌هاي جناحي، سياسي و حزبي عمل مي‌كنيم، زيرا بي‌توجهي به حق و عدالت، ما را از مسير خدمت به مردم و خداوند دور مي‌كند.

پزشكيان با اشاره به آيات قرآن و رسالتي كه خدا بر دوش حضرت داوود (ع) نهاد، دوري از هواي نفس و حكومت بر اساس حق را پيش‌نياز خدمت به مردم برشمرد و گفت: خداوند حضرت داوود را به عنوان خليفه در بين مردم قرار داد و به ايشان امر كرد تا به حق ميانشان حكومت كند و از هواي نفس بپرهيزد، چراكه به گمراهي كشيده خواهد شد.

 

  بايد با اقشار مذهبي و غيرمذهبي، مخالف يا موافق، برخورد عادلانه داشته باشيم

رييس‌جمهوري تقوا، قرآن و انصاف را از اصول بنيادين حكومت اسلامي ناميد و ادامه داد: برنامه‌ريزي و اقدام براي خدمت به مردم در جامعه، بايد مبتني بر شواهد علمي باشد. همچنين در برخورد با آنان، چه دوست و چه دشمن، رعايت انصاف و عدالت يك اصل و دستور الهي است. ما بايد با اقشار مذهبي و غيرمذهبي، مخالف يا موافق، برخوردي عادلانه و مبتني بر انصاف داشته باشيم و شناعت دشمني يك قوم نبايد باعث شود فراتر از عدالت عمل كنيم. آيا عمل به اين موارد باعث مي‌شود كه مردم از ما ناراضي باشند؟ قطعاً خير. طبيعتاً اگر پيرو هواي نفس باشيم و قلدري كنيم، مردم از ما تبعيت نخواهند كرد.

 

  اقدامات دشمنان مانع رسيدگي به وضعيت مردم مي‌شود

وي با اعلام اينكه تمام دغدغه مسوولان نظام، تأمين رفاه، آسايش و امنيت مردم است، اقدامات خصمانه دشمنان را مانع رسيدگي به وضعيت مردم برشمرد و اظهار كرد: از اقدامات دشمنان عليه نظام جمهوري اسلامي ايران، ترور و شهادت افراد موثر و توانمند در طول ساليان متمادي بوده و همين مشكلاتي را براي ما ايجاد كرده است. اين شهدا، افرادي استثنايي بودند كه بدون چشمداشت در مسير خدمت به مردم قرار داشتند.

 

  نگاه ما در اداره امور مستقل از هر سليقه، باور ديني، قوميتي و جنسيتي است

رييس‌جمهوري رسيدگي به مشكلات اقتصادي و معيشتي را از اولويت‌هاي اصلي دولت ناميد و گفت: همه بايد دست به دست يكديگر بدهيم و با وحدت و انسجام براي رسيدگي به مشكلات مردم و بهبود وضعيت بكوشيم. نگاه ما در اداره امور و برطرف كردن كمبودها، مستقل از هر سليقه، باور ديني، قوميتي و جنسيتي است. اين اصل، از آموزه‌هاي دعاي ماه رمضان است كه بايد به مشكلات همه افراد جامعه و نيازمند رسيدگي كنيم. همان‌گونه كه از خدا طلب مي‌كنيم تا در مسير خدمت به افراد گرفتار، گرسنه، فقير و برهنه باشيم، بايد متناسب با آن اقدام كنيم.

 

  امريكا و اسراييل جنايتكار از دودستگي براي ايجاد تفرقه استفاده مي‌كنند

پزشكيان با تأكيد بر اينكه امريكا و اسراييل جنايتكار از دودستگي براي ايجاد تفرقه استفاده مي‌كنند، حفظ وحدت و انسجام ملي را الزامي اساسي برشمرد و تصريح كرد: اگر تمام تلاشمان را براي بهبود وضعيت و خدمت به مردم به كار بگيريم و تعامل هم‌افزا داشته باشيم، هيچ‌گاه امريكا و اسراييل جنايتكار نمي‌توانند از فرصت دودستگي و تفرقه استفاده كند تا به خاك ما چشم طمع داشته باشد. آنان به دنبال سوءاستفاده از فضاي داخلي كشور هستند. ما بايد بر اساس باور و اعتقادي كه داريم، با يكديگر هماهنگ و همراه باشيم. علاوه بر اين، تواضع در برابر مردم و حركت در مسير شهدا از اصول اساسي است.

در بخشي از اين مراسم، محمدرضا عارف، معاون اول رييس‌جمهوري هم اظهار كرد كه تعامل و ارتباط با خانواده شهدا مورد تأكيد پزشكيان است و شهداي دولت در سنوات مختلف، منشأ خير و بركت بودند. برخي از خانواده‌هاي شهدا نيز با بيان اينكه دعاي خير آنان همراه دولت است، به بيان مسائل و پيشنهادهاي خود پرداختند.

بیمه ملت