تخلف در واردات 3.5 ميليون تن نهاده‌ صحت ندارد

۱۴۰۵/۰۵/۲۴ - ۰۰:۲۶:۳۴
کد خبر: ۳۹۹۰۸۷

معاون توسعه بازرگاني جهاد كشاورزي بروز تخلف در واردات 3.5 ميليون تن نهاده دامي و دريافت ارز دولتي را رد كرد.

معاون توسعه بازرگاني جهاد كشاورزي بروز تخلف در واردات 3.5 ميليون تن نهاده دامي و دريافت ارز دولتي را رد كرد.

محمدرضا طلايي با انتقاد از اظهارات رييس هيات تحقيق و تفحص مجلس مبني بر وقوع تخلف در واردات 3.5 ميليون تن نهاده دامي بدون عرضه در بازارگاه، اظهار داشت: ظاهرا اقدام اين وزارتخانه براي جابه‌جايي محل استقرار هيات تحقيق و تفحص خوشايند اين عزيزان نبوده و منجر به ارايه چنين گزارشي شده است.

معاون توسعه بازرگاني وزارت جهاد كشاورزي تصريح كرد: واقعيت موضوع اين است كه بر اساس ابلاغ مجلس محترم مقرر شد هيات تحقيق و تفحص به مدت شش ماه، واردات نهاده‌هاي دامي در يك دوره 10 ساله را مورد بررسي قرار بدهد و امروز كه ما خدمت شما هستيم بيش از 10 ماه است كه اين عزيزان بررسي‌هاي خود را انجام مي‌دهند و همه نوع همكاري توسط وزارت جهاد كشاورزي در اين حوزه با عزيزان صورت گرفته است.

طلايي با بيان اينكه محل استقرار هيات تحقيق و تفحص، در اصل دفتر همكاران ما براي ارايه خدمت بود و در اين مدت هم كاركنان مربوطه در محل‌هاي نامناسب ارايه خدمت مي‌كردند، افزود: با توجه به اينكه دوره شش ماهه هم تمام شد، ولي باز هم مجموعه همكاران ما در وزارت جهاد كشاورزي يك مكان ديگري را تجهيز كرده و در اختيار عزيزان گذاشتند، اما اين اقدام ظاهرا خوشايند عزيزان و كارشناسان هيات تحقيق و تفحص نبود و منجر به ارايه يك گزارش در رسانه ملي شد كه به هيچ‌وجه اين گزارش واقعيت ندارد.

معاون وزارت جهاد كشاورزي با تاكيد بر اينكه «نه اعداد و ارقام اين گزارش صحيح است و نه اينكه اعلام شده مربوط به چه دوره‌اي است »، تصريح كرد: به هيچ‌وجه اين موضوع صحت ندارد و مدارك و مستنداتش نيز موجود است و هر جا كه ضرورت داشته باشد، ما در خدمت عزيزان هستيم و ارايه مستندات را انجام مي‌دهيم.

طلايي گفت: خواهشي كه دارم اين است كه عزيزانمان در هيات تحقيق و تفحص توجه داشته باشند گزارشاتي را كه هنوز مراحل قانوني آنها انجام نشده و بررسي‌هاي كافي و لازم صورت نگرفته و اثبات نشده، ارايه آنها در رسانه ملي به هيچ‌وجه خوشايند نيست و مطمئنا باعث كدورت مردم عزيز شده و حقي را براي اشخاص ذيربط ايجاد مي‌كند.

پيش از اين عباس بيگدلي، رييس هيات تحقيق و تفحص مجلس از واردات و توزيع نهاده‌هاي دامي‌از وقوع تخلفاتي در روند واردات نهاده‌هاي دامي خبر داده و گفته بود: در يكي از اين موارد؛ حدود سه و نيم ميليون تن نهاده را وارد كشور كرده و از ارز ترجيحي استفاده كرده‌اند بدون اينكه در بازارگاه عرضه كرده باشند و اين يك نمونه از تخلفات احتمالي است كه طبق گزارشات ديوان محاسبات حدود چهل و پنج همت رقم آن است.

بیمه ملت