محدودیت ترافیکی امشب در میدان آزادی

۱۴۰۵/۰۴/۲۷ - ۱۸:۰۵:۰۲
کد خبر: ۳۹۵۵۰۰

شهرداری تهران از اعمال محدودیت‌های ترافیکی ویژه در اطراف میدان آزادی همزمان با برگزاری سوگواره محرم شهر خبر داد.

به گزارش اعتمادآنلاین، شهردار منطقه ۹ تهران از اعمال محدودیت‌های ترافیکی ویژه همزمان با برگزاری سوگواره محرم شهر از امشب ۲۷ تیرماه در اطراف میدان آزادی خبر داد.

محسن دودانگه، شهردار منطقه ۹ تهران، اعلام کرد: از ساعت ۱۹ امشب محدودیت‌های ترافیکی با هدف تسهیل در عبور و مرور و رعایت حقوق شهروندان اعمال خواهد شد.

وی افزود: مشکلی برای تردد موتورسیکلت‌ها وجود ندارد و در مجاورت پارک المهدی پارکینگ‌های حاشیه‌ای در فواصل ۴۰۰ متری میدان آزادی و محل‌های اختصاصی برای پارک موتورسیکلت‌ها در نظر گرفته شده است.

دودانگه تصریح کرد: سوگواره محرم شهر از سوی شهرداری تهران از امشب آغاز می‌شود و تا ۱۲ مرداد ادامه دارد.

شهردار منطقه ۹ اظهار کرد: این مراسم از ساعت ۱۹ تا ۲۳ در میدان آزادی تهران برقرار است.

بیمه ملت